Fenerbahçe'nin istediği Maxwel Cornet kimdir? Kaç yaşında, nereli ve kariyeri

Fenerbahçe'nin istediği Maxwel Cornet kimdir? Kaç yaşında, nereli ve kariyeri
Trendyol SÜper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Fenerbahçe, transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı lacivertlilerin gündeminde forvet hamlesi var ve Maxwell Cornet listede. Peki, Maxwel Cornet kimdir? Kaç yaşında, nereli ve kariyeri haberimizde.

Beşiktaş'ı yenerek hem ezeli rakibine karşı zafer elde eden hem Süper Lig'deki liderliğini sürdüren hem de UEFA Avrupa Konferans Ligi karşılaşması öncesinde moral bulan Fenerbahçe, transfere de hızlı giriş yaptı. Birçok oyuncuyla ilgilenen sarı lacivertlilerin listesindeki son bomba ise Maxwel Cornet. Yıldız ismi devre arasında kadroya katmak isteyen Kanarya, girişimlerini yeni sene ile birlikte hızlandıracak. Taraftar da kendisi hakkında araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Fenerbahçe'nin istediği Maxwel Cornet kimdir? Kaç yaşında, nereli ve kariyeri haberimizde yer almaktadır.

Menajerler önerdi

Takvim'in haberine göre, Premier Lig'de West Ham United forması giyen Fildişili oyuncu Maxwel Cornet Fenerbahçe'ye teklif edildi. Sarı-Lacivertli kurmaların da bu teklifi teknik direktör İsmail Kartal'a iletti. Kartal, ekibiyle birlikte izleme yaptıktan sonra kararını bildireceğini ifade etti.

Maxwel Cornet kimdir?

Fenerbahçe'nin transfer listesinde bulunan Maxwel Cornet'in tam adı Gnaly Mawel Cornet'tir. 27 Eylül 1998 tarihinde Fİldişi Sahilleri'nin Bregbo kentinde doğmuştur. 27 yaşındadır. Futbola JS Ars-Laquenexy'de başlamıştır. Metz kendisini keşfetti ve Fransa'ya getirdi. Buradaki çıkışıyla Olimpik Lyon'un yolunu tuttu. Fransız devinde 4 sene top koşturduktan sonraki adresi ise Burnley oldu. 15 milyon euro bonservis ile Ada temsilcisine imza atan Cornet, geçen sezon başında ise 20.7 milyon euroluk anlaşma sonrasınd West Ham United'ın oyuncusu olarak sahalarda yerini aldı. Bu sezon çıktığı 6 karşılaşmada sadece 1 asist üretebildi ve 118 dakika çimlere basabildi. Kulübüyle 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Fildişi Sahilleri formasını bugüne dek 30 kez terletti ve 6 gol sevinci yaşadı. Güncel piyasa değeri 12 milyon eurodur.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.