Corentin Tolisso'nun eşi Sandra Tolisso kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Corentin Tolisso'nun eşi Sandra Tolisso kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Transfere hızlı başlayan Fenerbahçe, Corentin Tolisso ile ilgilenmeye başladı. Yıldız ismin eşi de bir anda gündeme gelmeye başladı. Peki, Corentin Tolisso'nun eşi Sandra Tolisso kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Bu sezon her ne kadar liderlik koltuğunda otursa da takımdaki eksiklikleri gidererek ikinci devreye başlamak isteyen Fenerbahçe, ocak ayında çok hareketli bir dönem geçirecek. Sarı lacivertliler özellikle Fred'in sakatlığı sonrası çöken orta sahaya takviye yapmak amacında ve birçok isim gündeme gelmeye devam ediyor. Onlardan biri de Corentin Tolisso. Togo asıllı Fransız yıldızı kadrosuna katmayı planlayan sarı lacivertliler kısa süre içerisinde harekete geçmeyi planlıyor. Kendisi kadar eşi de gündem olan başarılı isme dair detayalr araştırılıyor. Ayrıca eşi Sandra Tolisso da günün en çok arananları arasına girdi. Peki, Corentin Tolisso'nun eşi Sandra Tolisso kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Sandra Tolisso kimdir?

Corentin Tolisso'nun eşi Sandra Tolisso 1994 tarihinde doğdu. Şu an 29 yaşında. Fransız güzel eşinin Bayern Münih'e transfer olmasıyla Almanya'ya taşınsa da Lyon macerası için ülkesine geri döndü. Liseyi önemli bir derece ile tamamladı. Ancak üniversitede hangi bölüme gittiği bilinmemektedir.

Sandra Tolisso Instagram hesabı

Yıldız futbolcunun güzel eşinin Instagram hesabı da sıkça araştırılmaktadır ancak şu ana kadar bir profile rastlanmamıştır. Yurt dışı kaynaklı sitelerde de yine hesabı bulunmadığından bahsedilmemektedir. Eğer bir hesabı olursa veya bulunursa haberimize eklenecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.