“Bodrum batarsa, Türkiye de batar” diyen Bodrum Otelciler Birliği Başkanı Ömer Faruk Dengiz kimdir, nereli, eşi kim, oteli ne?

“Bodrum batarsa, Türkiye de batar” diyen Bodrum Otelciler Birliği Başkanı Ömer Faruk Dengiz kimdir, nereli, eşi kim, oteli ne?
BODER Başkanı Ömer Faruk Dengiz yaptığı “Bodrum batarsa, Türkiye de batar. Turizm biterse, Türkiye de biter.” açıklama gündeme bomba gibi düşerken birçok kişi Dengiz'in kim olduğunu, kariyerine ve otellerini araştırmaya başladı.

Türkiye’nin turizm cenneti Bodrum’da fiyatların artması nedeniyle yerli turist sayısında yaşanan düşüş devam ederken, BODER Başkanı Ömer Faruk Dengiz’in açıklaması gündem yarattı. “Bodrum batarsa, Türkiye de batar. Turizm biterse, Türkiye de biter.” diyerek konuya dair düşüncelerini ifade eden Bodrum Otelciler Birliği Başkanı Ömer Faruk Dengiz özellikle sosyal medyada tepki çeken yorumlara maruz kaldı. BODER Başkanı Dengiz’in açıklamalarının yankıları sürerken birçok kişi olay yaratan “Bodrum batarsa, Türkiye de batar” açıklamasını yapan kişinin kim olduğunu araştırmaya başladı. Peki Bodrum Otelciler Birliği Başkanı Ömer Faruk Dengiz kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, eşi kim, hangi otelin sahibi? İşte yanıtları…

Ömer Faruk Dengiz kimdir?

Uzun yıllardır turizm sektöründe faaliyet gösteren iş insanı Ömer Faruk Dengiz, bir otelcilik işletmesinin sahibi. Aynı zamanda Bodrum Otelciler Birliği Başkanlığı da yapan Dengiz, Muğla’da ikamet ediyor.

gooo.png

BODER Başkanı Ömer Faruk Dengiz aslen nereli, eğitimi ne?

1978 yılında İzmir’de dünyaya gelen Ömer Faruk Dengiz, Muğla Bodrum’da büyüdü. Bodrum’un köklü ailelerinden birine mensup olan 46 yaşındaki Dengiz, Osman Uğur Sert’in de yeğenidir.

Ömer Faruk Dengiz evli mi, eşi kim, çocuğu var mı, eğitimi ne?

Bodrum’da yaşanan turist kaybına ilişkin yaptığı farklı açıklamalarla adından söz ettiren Bodrum Otelciler Birliği Başkanı Ömer Faruk Dengiz, İngiltere’nin başkenti Londra’da London College Of Business’ta otelcilik lisansı yapmasının ardından iktisat alanında aldığı yüksekokul eğitimi tamamlayarak yurda döndü. Evli ve bir erkek çocuk sahibi olan Dengiz, 2021 yılından bu yana BODER Başkanlığı görevini yürütüyor.

280-uyesi-bulunan-bodrum-otelciler-dernegininboder-1624523429087.jpg

baskan-olunca-gozyaslarini-tutamadi-amp.jpg

Ömer Faruk Dengiz hangi otellerin sahibi?

Bodrum Otelciler Birliği Başkanı Ömer Faruk Dengiz, Ceylan Otelcilik ve Turistik İşletmeler AŞ’nin sahibi. Dengiz’in eski adı Magnific olan VERY CHIC 5 Yıldızlı Tatil Köyü’nün sahibi olduğu biliniyor.

gtgriotxwaabvui.jpg

gtgubtpwiaa2d8o.jpeg

18-rch2.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.