Allan Saint-Maximin evli mi, kız arkadaşı var mı, sevgilisi kim? Allan Saint-Maximin'in sevgilisi Anissa kimdir, kaç yaşında?

Allan Saint-Maximin evli mi, kız arkadaşı var mı, sevgilisi kim? Allan Saint-Maximin'in sevgilisi Anissa kimdir, kaç yaşında?
Fenerbahçe’nin yeni transferi Fransız futbolcu Allan Saint-Maximin’in kariyeri kadar özel yaşamı da merak konusu oluyor…

Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe’de 27 yaşındaki Fransız forvet Allan Saint-Maximin ile bir yıllık anlaşmaya varıldı. Haberin duyulmasının ardından Fenerbahçeli taraftarlar ve futbolseverler Allan Saint-Maximin’in kariyerini ve özel yaşamını araştırmaya başladı. Özellikle Allan Saint-Maximin’in evli olup olmadığı, kaç çocuğu olduğu, sevgilisinin kim olduğu merak ediliyor. Peki Allan Saint-Maximin’in sevgilisi Anissa kimdir, boyu-kilosu kaç, kaç yaşında, nereli, çocuğu var mı? İşte merak edilen soruların yanıtları…

aaafgfgdf.png

Allan Saint-Maximin evli mi, sevgilisi var mı?

Fenerbahçe’nin yeni transferi Fransız forvet Allan Saint-Maximin’in özel hayatını dair bilgiler merak konusu oluyor. Maximin’in bir kız arkadaşı olduğu biliniyor. Kız arkadaşından bir çocuk sahibi olan ünlü futbolcunun ikiz çocukları da bulunuyor.

gggg.png

Allan Saint-Maximin’in sevgilisi Anissa kimdir?

Sarı-lacivertli taraftarların yeni sevgilisi Allan Saint-Maximin’in kız arkadaşının ismini Anissa olduğu biliniyor. Maximin ile sevgilisi Anissa’nın ortak bir çocukları bulunuyor. Anissa ile Allan Saint-Maximin’in 5 yaşındaki erkek çocuklarının ismi ise Djayden-King. Fransa’da dünyaya gelen ancak tam doğum tarihi bilinmeyen 27 yaşındaki Anissa’nın 2019 yılında Maximin ile tanıştığı biliniyor.

aaa.png

Allan Saint Maximin’in kız arkadaşı Anissa’nın Instagram hesabı var mı?

Allan Saint-Maximin’in sevgilisi Anissa’nın sosyal medyayı aktif olarak kullanmadığı biliniyor. Anissa’nın 12 bin takipçili @anissa.rjb adlı Instagram hesabından yalnızca bir gönderi bulunuyor. Anissa ile Maximin sosyal medya hesaplarından birbirlerini takip ediyor.

maximin-wife-anissa-1.webp

anissa-with-her-boyfriend-allan-saint-maximin-1659753171297.jpg

668ae95a6216f9752b7f4690.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.