Yolda yürüyen çocuk felaketi yaşadı: Başına düşen demir korkulukla yere yığıldı, hastaneye kaldırıldı

Yolda yürüyen çocuk felaketi yaşadı: Başına düşen demir korkulukla yere yığıldı, hastaneye kaldırıldı
Üniversiteye gitmek için evinden çıkan ve yolda yürüdüğü esnada başına düşen demir korkulukla yere yığılan genç, hastaneye kaldırıldı. Başına dikiş atılan gencin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

İstanbul'un Sarıyer ilçesinde dehşete düşüren anlar yaşandı.

Olay İstanbul'un Sarıyer ilçesinde meydana geldi. Derse gitmek için evden çıkan bir üniversite öğrencisi az sonra başına geleceklerden habersiz şekilde yola koyuldu.

BAŞINA DÜŞEN DEMİR KORKULUKLA YERE YIĞILDI

Genç öğrenci yolda yürümeye devam ettiği esnada yerinden çıkan demir korkuluk başına düştü. Başına düşen demir korkulukla yere yığılan öğrenciyi çevredeki vatandaşlar fark ederek yardımına koştu.

HASTANEYE KALDIRILDI

Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, gence yaptıkları ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı.

Hastaneye kaldırılan gencin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

DEHŞETE DÜŞÜREN ANLAR KAMERADA

Dehşete düşüren anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde yolda yürüyen gencin başına düşen demir korkulukla yere savrulduğu görüldü. Çevredekiler yardımına koşarken olay yerine gelen sağlık ekipleri genci hastaneye kaldırdı.

Öte yandan dakikalar önce yolda bir öğrenci grubunun olayın gerçekleştiği yerden geçtiği ve faciadan kıl payı kurtulduğu görüldü.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.