Ünlü TikTok fenomeni saldırıya uğradı: "Bana birşey olursa" diyerek o kişinin adını verdi!

Ünlü TikTok fenomeni saldırıya uğradı: "Bana birşey olursa" diyerek o kişinin adını verdi!
TikTok'ta çektiği videolar ile bilinen sosyal medya fenomeni Elif Buse Betkayan, gittiği bir mekanda erkek bir müşteri tarafından saldırıya uğradığını açıkladı. Betkayan, çektiği bir video ile saldırganın kimliğini ve korktuğunu belirtti.

Sosyal medya platformu TikTok'ta çektiği videolar ile tanınan Elif Buse Betkayan, İstanbul İstinye'de gittiği bir eğlence mekanında erkek bir kişi tarafından şiddete maruz kaldığını ve saldırıya uğradığını belirtti. Betkayan, saldırı sonrası yaşadığı korku dolu anları çektiği bir video ile saniye saniye anlatarak şahsın kimliğini de verdi.


"Bana bişey olursa o sorumludur"

Fenomen Elif Buse Betkayan, yaşanan saldırı sonrasında erkek müşterilerin fotoğraf çekmesini istediklerini ve fenomenin bu duruma karşı çıktığını ifade etti. Taraflar arasında başlayan tartışmada erkek şahsın Elif Buse Betkayan'ın yüzüne vurduğunu iddia etti.

Ardından olay yerine polis ekiplerinin çağrıldığını belirten Betkayan; "Kadına şiddetin bu kadar arttığı ülkede artık yaşamak istemiyorum, bana birşey olursa o sorumludur." ifadelerini kullandı.

Elif Buse Betkayan, daha öncede benzer bir durum yaşamış ve saldırıya uğramıştı.
İşte ünlü fenomenin yaşadığı korku dolu anlar...

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.