Sokak ortasında çocuğunun gözü önünde eşine şiddet uyguladı!

Sokak ortasında çocuğunun gözü önünde eşine şiddet uyguladı!
Silivri'de boşanma aşamasındaki eşiyle buluşan kadın, çocuğunun gözleri önünde şiddete uğradı. O anlar an bean kameralara yansıdı.

Silivri'de 02 Ekim 2024 Çarşamba günü yine bir kadına şiddet olayı yaşandı. Boşanma aşamasındaki kadın eşi ile görüşmek istedi. Yanlarında çocukları olmasına rağmen Birkan K. isimli eş, Simge K.'ya tokat atarak darp etti.


Leyla sokakta bulunan bir parkta buluşan çift, kızlarının yanlarında olmasına rağmen şiddete maruz kaldı. Birkan K. isimli erkek, eşine çocuğunu gözleri önünde şiddet uyguladığını gören çevredekiler o anları saniye saniye cep telefonu kamerası ile kaydetti.

Küçük kız çığlık çığlığa bağırarak yardım istedi

Annesinin darp edildiğine tanık olan kız çocuğu, çevredekilerden yardım istemek için çığlık çığlığa bağırarak yardım istemeye çalıştı. O anlarda kızının bağırışlarına aldırış etmeyen baba, tekme ve tokat atmaya devam etti. Yaşanan kavga sonrası karakola giden anne Simge K., eşinden şikayetçi oldu.

dha-98144-1.jpg

Soruşturma başlatıldı

Simge K. isimli kadın, şiddete maruz kaldıktan sonra Silivri Devlet Hastanesi'ne götürülerek darp raporu aldı ve tedavi altına alındı. Kadının şikayeti üzerine Birkan K. polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınırken Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından da soruşturma başlatıldı.

dha-98144-2.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Güray Varol

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.