Bekçilerden kaçan göçmen, bacağını kırdı!

Bekçilerden kaçan göçmen, bacağını kırdı!
Afrika uyruklu göçmenin, bekçilerden kaçmaya çalışırken düşüp bacağını kırdı. O anlara ait görüntüler sosyal medyada yayınlandı.

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde kaçak olduğu tahmin edilen Afrika uyruklu bir şahıs, bekçilerden kaçmaya çalışırken merdivenlerden düşüp bacağını kırdı.

İstanbul’da göçmen nüfusunun en yoğun olduğu ilçelerden olan Esenyurt’ta ilginç bir olay yaşandı. Kaçak olduğu düşünülen Afrika uyruklu bir göçmen yolda yürürken bekçileri karşısında görünce bir anda koşarak olay yerinden uzaklaşmaya başladı.

Bekçilerle kovalamaca yaşayan şahıs, kaçarken çıktığı merdivenlerden düştü. Sert biçimde yere yuvarlanan yabancı uyruklu adamın bacağı kırıldı. Düşerek kendini yerde bulan şahıs, kovalama yaşadığı bekçilerin yanına gelmesiyle büyük panik yaşadı.

Hem bacağı kırılan hem de bekçilere yakalanan şahıs yerde acı içinde yatarak çığlık çığlığa kıvrandı. Kendilerinden kaçan adamın yanına giden bekçiler ise güvenlik önlemlerini aldıktan sonra yerde yatan şahsa yardımcı olmaya çalıştı.

O anlar yoldan geçen ve yaşananlara şahit olan bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile saniye saniye kaydedildi.

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.