Veysel Karatay görevi Avukat Tekin Turan'a devretti

Veysel Karatay görevi Avukat Tekin Turan'a devretti
Siyasi hayatına Genel Merkez’de Ahmet Davutoğlu’nun danışmanı olarak devam edecek Esenyurt Gelecek Partisi ilçe başkanı Veysel Karatay görevi il yöneticisi Avukat Tekin Turan’a devretti.

KARATAY KENDİSİNE DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Yaklaşık 3 yıldır Gelecek Partisi Esenyurt ilçe başkanlığı görevini yürüten Veysel Karatay basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ‘Görevi 18 Şubat 2020 tarihinde almıştım. O zamanda böyle heyecan vardı. Çok şey değişti ve çok şey yaşadık bu süreçte. Siyaset uzun soluklu bir yol. Zaman zaman görev değişiklikleri olabiliyor. Görev aldığı süreçte özellikle Esenyurt’ta çok kaliteli ve seviyeli siyaset yapmaya gayret ettik. İl başkanıma, aileme, arkadaşlarıma yanımda duran tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. Onlar olmasaydı bizim bu ilçede sağlıklı işler yapmamız mümkün olmazdı. Bugün bayrağı Avukat Tekin Turan’a devrediyoruz. Genel başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun talimatıyla bundan sonra genel merkezde ülke siyasetine hizmet etmeye devam edeceğiz’ dedi.

‘VEYSEL KARATAY DİĞER PARTİ BAŞKANLARINDAN DAHA BAŞARILI OLMUŞTUR’

Devir teslim törenine katılan Gelecek Partisi il başkanı İsa Mesih Şahin, Veysel Karatay’ın 3 yıllık performansını överken, ‘Esenyurt için önemli bir adım atıyoruz. 3 yıl sonra bir bayrak değişimi söz konusu. Veysel Karatay siyasetin en zor olduğu dönemde ben buradayım, Türkiye’nin gelecek umudu için ben neferiyim diyenlerden. 3 yılda bizi hiç mahcup etmedi ve Esenyurtta müthiş işler yaptı. İmkanları daha fazla olan partilerden daha başarılı bir performans sergiledi.

Biz sadece 2023 seçimleri için değil ondan sonra ki seçimlerinde çalışmalarını yapıyoruz. Hedeflerimiz büyük. İstanbul’un 39 ilçesinde çok dinamik bir yapı kurduk. Veysel beyle de Esenyurt’ta çok önemli çalışmalara imza attık. Veysel başkana genel başkanımız danışmanlık görevi verdi. Birlikte hem İstanbul’da hem de Türkiye’nin diğer illerinde başarılı çalışmalar yapacağız. Bugün görev değişikliği söz konusu. Görevi il yönetim kurulu üyemiz genç, dinamik avukat Tekin Turan’a devrediyoruz. İnşallah oda Gelecek Partisi’nin bayrağını çok daha yukarılara taşıyacaktır’ açıklaması yaptı.

TURAN, ‘TEMİZ VE ŞEFFAF SİYASET YAPMAYI SÜRDÜRECEĞİZ’

Gelecek Partisi Esenyurt ilçe başkanlığı görevini devralan Avukat Tekin Turan Veysel Karatay’a teşekkür ederken yaptığı konuşmada, ‘Bu güne kadar Gelecek Partisi Esenyurt kurucu ilçe başkanlığı görevini layıkı ile yapmış olan Veysel Karatay başkanıma ve beraberinde azimle çalışmış olan tüm partimizin mensuplarına yapmış oldukları bu güzel çalışmalarından dolayı teşekkür eder Veysel başkanımın genel merkez düzeyinde almış olduğu yeni görevinde de kendisine başarılar dilerim.

Bu kutlu görevi şahsıma layık gören Genel Başkanımız Profesör Dr. Ahmet Davutoğlu başta olmak üzere İl Başkanım sayın avukat İsa Mesih Şahin’e teşekkür ederim.

Gelecek Partimizin Vizyonuna uygun olarak Esenyurt başta olmak üzere tüm memleketimizde “Temiz Siyaset ve Şeffaflık” ilkelerimiz ile birlikte “eşit, adil, hak ve özgürlükleri baz alarak büyüyebilme vizyonumuzu gerçekleştirme hedef ve azmini taşıdığımızı bildirmek isterim.

Parti programımızda geçen ve bu ülkenin gerek “kamu ahlakının yeniden inşası”, “insan onurunun korunması”, “hukukun üstünlüğü” “sivil toplumun ve yerel yönetimlerin güçlendirilmesi” “güçlü ve sağlam ekonomiyle büyüme”, kadın ve çocuk sorunlarının çözümü” ve “eğitimde fırsat eşitliği” nin sağlanması için Gelecek Partisi Esenyurt İlçe Başkanlığı olarak Yeni Yönetimimiz ile birlikte uyum içinde elimizden gelenin en iyisini yapma sözünü veriyorum.

Esenyurt’ta yaşayan tüm fertlerin farklılıklarını birer zenginlik olarak görüyor ortak paydada kardeşçe buluşacağımız bir zemini sağlayacağımızı umut ediyor ve buna tüm kalbimle inanıyorum.

Yeni dönemde temel politikamız insan, vicdan ve adalet odaklı şekilde daha aktif ve daha etkin bir biçimde devam edecektir.

İnşallah bugünden itibaren Esenyurt için en güzelini gerçekleştirme ideali ile bu yolda sağlam adımlarla birlikte yürüyeceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun ve yolumuzu açık etsin. Allah bu yolda bizleri ve bizi seven insanları utandırmasın diyorum ve hepinizi saygıyla ve hürmetle selamlıyorum’ şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.