Veteriner hekime saldırı: 3 kişi tarafından darp edildi, burnu kırıldı

Veteriner hekime saldırı: 3 kişi tarafından darp edildi, burnu kırıldı
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir veteriner görev sırasında 3 kişinin saldırısına uğradı.

Sağlık çalışanlarına yönelik şiddete bir yenisi daha eklendi. Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir klinikte görev yapan veteriner hekim üç şehir magandası tarafından darp edildi.

İddiaya göre kliniğe giren üç şahıs mama ücreti yüzünden tartışma çıkarttı. Ardından hekimi dışarıya çağırmaya çalışan şahıslar veterinerin reddetmesi üzerine bir anda tekme tokat saldırmaya başladı.

Bir kişiye karşı üç kişi girişen şahıslar, veteriner hekimi zorla yerlerde sürükleyerek dışarı çıkardı. Hekimin yanındaki çalışan ise kavgaya müdahale etmeye çalıştı ancak çabaları başarısız kalınca dışarıdan bir kişiyi çağırarak saldırganları durdurmasını istedi.

"DARP EDİLİYORUZ, ÖLDÜRÜLÜYORUZ AMA “SAĞLIKTA ŞİDDET YASASINA” DAHİL EDİLMİYORUZ"

Şiddet anları iş yerinin güvenlik kamerasına yansırken Kocaeli Veteriner Hekimler Odası, sosyal medyada hesabından saldırıya tepki gösterdi.

“Darp ediliyoruz, öldürülüyoruz. Ama Veteriner Hekimler olarak “Sağlıkta Şiddet Yasasına” dahil edilmiyoruz." ifadelerinin yer aldığı açıklamada Kocaeli Veteriner Hekimler Odası, klinikte saldırıya uğrayan veterinerin burnunun kırıldığını belirterek faillerinin en ağır cezayı alması istedi.

Yaşanılan insanlık dışı olay sonrası hukuki sürecin taraflarınca takip edileceği bilgisi verilen mesajda şu ifadelere yer verildi:

“Darp ediliyoruz, öldürülüyoruz. Ama Veteriner Hekimler olarak “Sağlıkta Şiddet Yasasına” dahil edilmiyoruz. İlimiz Çayırova ilçesinde meslektaşımız Veteriner Hekim Ali ÖZEN klinikte görev yaptığı esnada üç şehir magandası tarafından darp edilmiştir.

“EN AĞIR CEZAYI İSTİYORUZ”

Yaşadığı insanlık dışı olay sonrasında burnu kırılan meslektaşımıza acil şifalar diler, olayın faillerinin en ağır cezayı almasını temenni ediyoruz. Kocaeli Veteriner Hekimleri Odası Yönetim Kurulu olarak hukuki sürecin tarafımızca takip edileceğini kamuoyuna bildiririz.”

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.