Üç ilde orman yangını: Ekipler bölgede

Üç ilde orman yangını: Ekipler bölgede
Üç ilde orman yangını çıktı. Çıkan orman yangınına, havadan ve karadan müdahale ediliyor.

Narlıdere ilçesinde Narlıdere Mezarlığı'nın yakınındaki ormanda saat 12.00 sıralarında yangın çıktı. Bölgeden yükselen dumanları fark eden çevredekiler, durumu orman ekiplerine bildirdi.

Bölgeye, İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait 4 uçak, 2 helikopter, 25 arazöz, 5 su ikmal, 4 dozer sevk edildi. Alevlere havadan ve karadan müdahale sürüyor.

Çanakkale'de orman yangını

Çanakkale'nin Eceabat ilçesinde çıkan orman yangınına, havadan ve karadan müdahale ediliyor.

Eceabat ilçesi Kumköy mevkisindeki ormanda saat 13.00 sıralarında yangın çıktı. Bölgeden yükselen dumanları fark eden çevredekiler, durumu orman ekiplerine bildirdi. Alevler rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüdü. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda personel sevk edildi. Alevlere havadan ve karadan müdahale sürüyor.

Muğla'da orman yangını

Muğla'nın Milas ilçesinde çıkan orman yangınına, havadan ve karadan müdahale ediliyor.

Milas'ın Demirciler Mahallesi'nde kızılçam ağaçlarıyla çevrili ormanda, saat 14.00 sıralarında yangın çıktı. Bölgeden yükselen dumanları görenler, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. İhbarla bölgeye Muğla Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait 3 uçak, 3 helikopter, 10 arazöz ve 5 su ikmal aracı ile çok sayıda personel sevk edildi. Alevlere havadan ve karadan müdahale sürüyor.(

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.