Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı: İzmir'in iki ilçesi ve Bolu'daki yangınlar kontrol altına alındı

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı: İzmir'in iki ilçesi ve Bolu'daki yangınlar kontrol altına alındı
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, İzmir’in Karşıyaka ve Urla ilçesiyle Bolu’nun Göynük ilçesindeki orman yangınlarının kontrol altına alındığını açıkladı.

Bolu'nun Göynük ilçesinde perşembe günü çıkan orman yangını, bugün saat 12.30 sıralarında, yaklaşık 72 saat sonra kontrol altına alındı. Bolu Valiliği'nden yapılan açıklamada, şöyle denildi:

"Göynük Bekirfakılar köyünde 15.08.2024 Perşembe günü saat 12.40 sıralarında başlayan ve 4'üncü gününde olan orman yangını Tarım ve Orman Bakanlığı ve Valiliğimizin koordinesinde, ekiplerimizin özverili çalışmaları neticesinde kontrol altına alınmış olup soğutma çalışmaları devam etmektedir. Yangını söndürmek için büyük bir özveriyle görev yapan tüm ekiplerimize teşekkür ederiz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

BAKAN YUMAKLI: KARŞIYAKA VE URLA'DAKİ YANGINLAR KONTROL ALTINDA

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, İzmir'in Karşıyaka ilçesi Yamanlar Dağı'nda çıkan orman yangını ile Urla ilçesindeki maki yangınının kontrol altına alındığını açıkladı. Bakan Yumaklı, Menderes'teki orman yangının ise enerjisinin düştüğünü bildirdi.

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.