Otobüste oksijen tüpünün açılması izdiham yarattı: Yolcular panikle kendilerini dışarıya attı

Otobüste oksijen tüpünün açılması izdiham yarattı: Yolcular panikle kendilerini dışarıya attı
Bingöl'de bir otobüste, yolcunun yanında getirdiği oksijen tüpünün yanlışlıkla açılması otobüste paniğe neden oldu.

Bingöl'de bir adam yanına aldığı oksijen tüpüyle özel halk otobüsüne bindi. Otobüs seyir halinde ilerlemeye devam ettiği esnada bir anlık sarsıntıyla kayarak yere düşen oksijen tüpünün vanası açıldı.

YOLCULAR ÖN KAPIYA KOŞTU

Tüpün vanasının açılmasıyla çıkan ses otobüste bulunan yolcuları paniğe ve korkuya sevk etti. Sesi duyar duymaz oturdukları yerden kalkarak öne kapıya doğru ilerleyen yolcular, karmaşaya yol açtı.

Çığlık çığlığa bağırarak ön kısma koşan yolcular şoförden otobüsü durmasını istedi. Olan biteni anlamakta güçlük çeken bir anda tüm yolcuları kapı önüne ilerlemesini anlamlandıramayan şoför, 'Ne oldu' diye sorular sormaya başladı.

OTOBÜS ŞOFÖRÜ 'BİR ŞEY YOK' DİYEREK SAKİNLEŞTİRMEYE ÇALIŞTI

Ancak korkuya kapılan vatandaşlar durumu açıklamakla vakit kaybetmeyerek 'Aç kapıyı' demekle yetindi. Şoförün aracı durdurmasıyla yolcular dışarı fırladı. Otobüs şoförü ise yolcuları 'Bir şey yok' diyerek sakinleştirmeye çalıştı.

Yaşanan izdiham anı araç içi kameraya yansıdı. Görüntülerde adamın yanında bulunan oksijen tüpünün vanasının açıldığı ve bir anda tüm yolcuların ön kapıya doğru koştuğu görülüyor. Aracı sürmeye devam eden şoför ise yolcuların 'kapıyı aç' demesi üzerine duruyor. Otobüs saniyeler içerisinde boşalırken video burada sonlanıyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.