Normal bir sonuç

Normal bir sonuç
Avcılar Şoförler Odası Genel Kurulu, geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Mevcut başkan ve başkan adayı Kemal Türk, rakibi Tekin Mete'yi aldığı 501 oyla geride bırakarak yeniden başkan seçilmişti. Türk seçim sonrası verdiği yemekte yaptığı konuşmada, "Biz açıkçası böyle bir fark bekliyorduk. Biz bunu haketmiştik. Çok çalıştık. Bu benim için normal bir sonuç" dedi 

Avcılar Şoförler Odası Genel Kurulu, odaya kayıtlı 1.100 üyenin katılımıyla gerçekleştirildi. Seçimde Mevcut Başkan ve Başkan Adayı Kemal Türk, rakibi ve 221 oy toplayan Tekin Mete'yi 501 oyla geride bırakarak yeniden başkan seçilmişti. Kemal Türk, seçimler öncesinde yaptığı açıklamalarda, seçimi farklı alacaklarını söylemişti. Nitekim de söylediği gibi oldu başarı oy patlamasını getirdi.

Üyelere yemek verdi
Türk, seçimleri kazandıktan sonra seçimin yapıldığı Ezo Restaurant'ta, oda üyelerine ve şoförlere verdiği yemekte herkese teşekkür etti. Kemal Türk, "Biz böyle bir fark bekliyorduk. Biz bunu hak etmiştik. Biz esnafımıza güveniyorduk. Çalıştık, çok çalıştık. Bu benim için normal sonuçtur. Esnafımıza hayırlı olsun" dedi. Türk konuşmasına şu ifadelerle devam etti: "Evet arkadaşlarım, bir seçimi daha sonlandırmış bulunuyoruz. Ben önce Birlik Başkanvekilimiz Mustafa Uzun'a teşekür ediyorum. Şimdi arkadaşlar bana teşekkür ediyor. Ben şunu söylemek istiyorum; bu ne oda başkanım ve yönetetici arkadaşlarımızın başarısı... Biz bir ekibiz hep beraber bu mücadeleyi yaptık. Durakta çalışan kahyalarımızdan odada çalışan personelimizden şoför arkadaşlarımızın tamamından ben bir bütün olarak kabul ediyorum. Hepinizin emeği var."

STK'lara teşekkür
"Sivil toplum örgütünün gerçek sahipleri aramızdalar Şahin Gültekin, İsmail Hakkı Kocakaya... Çok kutluyorum tebrik ediyorum" diyen Türk, "Bizim içimizde çok değerli arkadaşlar vardı. Biz bu davaya inanmıştık. Bu bizim hakkımızdı. Biz gerçekten çok emek verdik bu iş için. Yatmadık yollarda kahyalık yaptık ama ne hikmetse hep Avcılar Şöferler Odası'nın seçimi çift listeyle gidiyor. İstanbul'da çok nadirdir çift listeyle gitmek. Sadece bu bizim Avcılar'da var. Bu moda oldu herkes hadini bilecek. Kimse Avcılar Şöferler Odası'nın üstünden hesap kitap yapmayacak. Kimse odanın kenarından geçmeyecek. Bu oda kimseye bakmayacak. Oda baksa baksa kendi öz üyesine bakar. Varsa mağduru garibanı oda onlara bakar. Yol geçen hanı değil" ifadelerini kullandı.

Burada siyaset yok
"Yıllardan beri 20 senedir oda bu işlerden yoruldu" diyen Türk, "Onun için ben hepinizin verdiği desteğe çok teşekkür ediyorum. Bu bizim hakkımızdı. Avcılar artık bundan sonra bunu şöyle yorumlamalı; artık burada siyaset yoktur" diye konuştu. Daha sonra sahne alan sanatçılarla birlikte odanın üyeleri ve davetliler halaylarla çoşkulu bir şekilde başarıyı kutladılar. 

İşte yeni yönetim
Başkan Kemal Türk 
İhsan Erol
Seçgin Özçelik
Şerif Şenol
Selçuk Babaoğlu
Alpay Küpeli
Ali Ekber Yücel
Serçin Bilgin
Hasan Akşahin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.