Nerede kalmıştık!

Nerede kalmıştık!
Yeniden Refah Partisi Zeytinburnu İlçe Başkanlığı, Mevlid Kandili münasebetiyle vatandaşlara 15 bin kişilik etli pilav ikramında bulundu. İlçe Başkanı Onur Dolar ev sahipliğinde Emine İnanç Cami önünde geleneksel hale getirilen etkinlikte konuşan Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, 20223 seçimlerinde tek başlarına iktidar olacaklarını söyleyerek, “Nerede kalmıştık diye işe başlayacağız. Türkiye’yi yeniden refaha eriştireceğiz” dedi

Yeniden Refah Partisi Zeytinburnu İlçe Başkanlığı, mevlit kandili nedeniyle cami önlerinde vatandaşlara etli pilav ikramında bulundu. 58. Bulvar Caddesi üzerinde bulunan Emine İnanç Cami önünde düzenlenen geleneksel etli pilav ikramı etkinliğine vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, İstanbul İl Başkanı Mustafa Doğan, çok sayıda parti yöneticisi, İYİ Parti İlçe Başkanı Hasan Hoşben, dernek başkanları, bazı muhtarlar da etkinliğe katıldı. Kadın ve Gençlik Kolları’nın hem ikram hem de üye kaydı yaparak stant kurduğu etkinlikte vatandaşların ilgisi dikkat çekti.


Halk yanıyor!

Etkinlik öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Onur Dolar, geleneksel olarak mübarek günlerde düzenlenen etkinlikleri toplumun değerlerine sahip çıkması anlamında farkındalık oluşturmak amacıyla önemsediklerini söyleyerek, “Kurtuluşun adresi, peygamber efendimizin yoluna tabi olmaktan geçer. Bunu topluma anlatmamız gerekir. O yola tabi olursak tüm insanlığın yüzü gülecek” dedi. 2023 genel seçim sürecine girildiğini ve kendilerinin sadece seçim döneminde değil her daim sahada olduklarını belirten Dolar, geçtiğimiz seçime genel başkanlarının taktiri ile girmediklerini ancak sonucunu tahmin ettiklerini ve yanılmadıklarını söyledi. Sürekli sahada olmalarından dolayı da toplumun nabzını tuttuklarını ifade eden Dolar, “Zeytinburnu’nda 200 bin seçmen var, 200 kişi ile yapılan araştırma sonucu 200 bine yayıyor. Biz parti olarak 200 bin seçmenin tamamına ulaşıyoruz. Açık ve net söylüyorum, halk ekonomik, ahlak ve dış politikalardan dolayı yanıyor, enflasyon almış başını gidiyor” ifadelerini kullandı.

Sizden de hayır gelmez

 
Ülkenin bugünki duruma gelmesindeki tek nedenin iktidarın yanlış politikaları olduğunun altını çizen Yeniden Refah Partisi Zeytinburnu İlçe Başkanı Onur Dolar, Genel Başkanı Fatih Erdoğan’ın “Üzümden şıra, şıradan şarap olur ama şaraptan yeniden üzüm olmaz” ifadelerini hatırlatarak, kimsenin bu iktidardan bir şey beklememesi gerektiğini, yapacak bir şeyi olanın 20 senedir yapacağını, tarihte hiç bir iktidara da bu kadar şans verilmediğini vurguladı. “Başörtüsünü bile ‘din düşmanı’ dediğimiz ana muhalefet partisi söyleyince yasalaştıracağını söyleyen iktidar partisinin bu güne kadar aklı neredeydi?” ifadelerile soran Onur Dolar,  konuşmasına şöyle devam etti; “Ana muhalefet partisi ile birlikte 6’lı masaya da sesleniyoruz. Çözümünüz varsa ortaya koyun. Sizde hükümet gibi borç faiz sürecini yöneteceğiz diyorsunuz. O zaman sizden de hayır gelmez. Yeniden Refah Partisi gibi bir tane milli kaynak kitabınız var mı? Yılda 150 milyar doları ortaya her yıl bulacağız diye ortaya koyduğunuz bir projeniz var mı? Veya 81 ile 638 fabrikalaşma projesi ortaya koydunuz mu? Çözümü olmayanlar konuşmasın.”


Adil bir Türkiye

Etkinlikte konuşan Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanı Mustafa Doğan, halkın yeniden refaha ulaştırmasını istediklerini, geçmişte yazdıkları tarihi yeniden yazarak ülkeye refahı getireceklerini ifade ederek, mevcut iktidarın kötü yönetiminin ve 6’lı masanın yetersizliğinin kendilerine büyük bir sorumluluk yüklediğini belirtti. 2023 seçimlerinden beklentilerini sorduğumuz Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz ise öncelikle ‘Merkezefendi ve merhum Erbakan Hocanın dizinin dibi’ dediği Zeytinburnu’nda olmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyleyerek, 10 yıldır düzenlediği etkinliklerden dolayı İlçe Başkanı Onur Dolar’a ve 10 yıldır dualarıyla kendilerini yalnız bırakmayan Abdullah Surat hocaya teşekkür etti. Zeytinburnu'nda oluşturdukları atmosferi iktidar partisinin dahi ortaya koymadığını söyleyerek, teşkilatlarının iyi çalıştığını vatandaşların da büyük teveccüh gösterdiğini gittikleri her yerde gördüklerini söyleyen Altınöz, “85 milyonun acil ihtiyacı adil bir Türkiye. Adil bir Türkiye ancak Yeniden Refah Partisi'nin iktidara gelmesi ile olur” dedi.


Yüzde 555 zam geldi


 
“Türkiye'de yüzlerce parti varken vatandaş neden Yeniden Refah Partisi’ni seçsin?” sorumuza cevap veren, “25 yıl önce milli görüşün doğal lideri Erbakan hocamızın iktidarında ‘Nerede kalmıştık?’ dedik, bütün problemleri çözdük yine çözeceğiz. Biz bunları geçmişte yaptık, yine yapacağız. El insaf! Şekere bir yıl içinde yüzde 555 zam geldi. Peki 20 yıldır iktidar olan AK Parti ne yapıyor? AK Parti'nin arabasının camı kırılıyor FETÖ'den dolayı diyor. Lastiği patlıyor CHP zihniyetinden dolayı diyor. Sürekli üzgünüz, kırgınız, kandırıldık diyerek mağdur edebiyatı yapıyor. İyi de siz iktidarsınız. İktidar partisinin böyle bir mağduriyet edebiyatı yapmaya hakkı yok. 13 seçimden tek başına iktidar çıkarak imza yetkisi alan Ak Parti, ne enflasyonu ne de faizleri düşürmüyor. İnsanları bu sıkıntıdan kurtarmıyor. Yeniden Refah Partisi tek başına iktidar olacak, Genel Başkanımız Dr. Fatih Erdoğan Cumhurbaşkanı olacak ve yeni bir sayfa açarak ‘Nerede kalmıştık’ diyerek ülkemizi refaha kavuşturacak. Tüm kaynakları bir havuza toplayacak, faiz kullanmadan, borç almadan ve de zam yapmadan 85 milyon halkımızın cebine yansıtacağız. Dış politikada gelişmekte olan Müslüman ülkeleri bir araya getirmek için 25 yıl önce kurulan D-8’i aktif hale getireceğiz. Euro'yu Dolar’ı kullanmadan dünyada yeni bir ekonomik sistemi ortaya koyacağız. Bugünkü şartlarda Kripto para dediğimiz sanal paraların alternatifi olan D-8 Coin’i gerçekleştireceğiz. Türkiye’yi yeniden refaha eriştireceğiz” dedi.

RANTİYENİN KABLOSUNU KESECEĞİZ!

Seçime yaklaştığımız şu günlerde İçişleri Bakanlığının İstanbul’da bazı ilçelere ikamet izinlerini kapatma kararını da geç kalınmış bu kararlar olduğunu  savunarak, seçime yönelik bir çalışma olduğunu iddia eden Dolar, düzensiz göç nedeniyle Zeytinburnu’nun yaşanmaz hale geldiğini belirtti. Zeytinburnu’nun deprem riskini dile getirenin yine kendileri olduğunu, uzmanların uyardığı büyük İstanbul depremiyle ilgili belediyenin ne yaptığını soran Onur Dolar, Belediye Başkanı Ömer Arısoy’un belediyenin parasıyla il il gezdiğini söyledi. Medya ambargosu altında olduklarını, başlarında da kimin olduğunu çok iyi bildiklerini söyleyen Onur Dolar, “Geçmişte bu rantiyecilerin kablosunu kestik, iktidara gelince yeniden keseceğiz. 84 milyona da bu konuları aktaracağız” ifadelerini kullanarak yaklaşan 2023 seçimleri için vatandaşlara seslendi; “Bu toplum tarihin en şerefli milletidir. Özünde kor gibi bir iman vardır. Milletimizin şaha kalkacağını, 500 bine yaklaşan üye sayımızda görüyor, gümbür gümbür geliyoruz. Zeytinburnu olarak da 10 bin üye sayısına ulaştık. İlk seçimde Zeytinburnu’nda tarih yazacağız.”

HABER:

SELVİ SARITAÇ
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.