Murat Zihni üst üste üçüncü kez başkan

Murat Zihni üst üste üçüncü kez başkan
Beylikdüzü'nün önemli alışveriş merkezlerinden Paradise AVM'nin yapılan genel kurulunda mevcut Başkan Murat Zihni ve yönetimi ibra edilerek bir sene daha görevlerini sürdürmesi için yetkilendirildi

Paradise AVM'de dün gerçekleştirilen olağan genel kurulda Murat Zihni bir kez daha başkan seçilerek görev süresini 3 yıla çıkardı. Kongre Zihni'nin açılış konuşmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla birlikte faaliyet, hesap ve denetim raporları kat maliklerine sunuldu. Kongreye 57 kat maliği katıldı.

AVM tarihinde ilk yaşandı
Alışveriş merkezi tarihinde ilk kez elde edilen kar mevcut yönetimin maliklere metrekare üzerinden yapılması planlanan ödemelerle önemli bir olaya tanıklık edildi. Kat malikleri durumdan duydukları memnuniyetlerini belirtti. Geçen yılın yapılan tüm faaliyetlerinin bulunduğu doküman, yıllık tahmini bütçe ve bilanço da maliklere dağıtıldı.

Aidatlara zam yok
Kongrede en dikkat çeken konulardan birisi de metrekare üzerinden tahsil edilen aidatlara bu sene de zam yapılmaması oldu. İki yıldır mevcut aidatlar üzerinden devam edildiğini belirten Başkan Yardımcısı Turgay Özkiper; 'Aslında iki sene öncenin 5 lirası şu an 3 lira gibi görünüyor yapılan zamlarla. Buna rağmen AVM'yi ayakta tutmak için çalışıyoruz. Tüm maliklerimizden de aynı hassasiyeti bekliyoruz' açıklamasında bulundu.

Sıkı takip var
Kongrede aidat ödemeleri için maliklerden tam yetki alındı. Eğer malikler ilk ayın ardından ikinci ayın ilk 10 gününde aidatlarını yönetime ödemedikleri takdirde haklarında icra takibi başlatılabilecek. Uzun süreli ödeme yapılmaması halinde de dükkanların satışa çıkarılmasında ise yönetim yasal olarak yetki sahibi olacak.

Otopark artık ücretli
Alışveriş merkezinde bugüne kadar ücretsiz hizmet veren otoparka giriş artık para ile yapılacak. Bu konuda çalışma yürütülmesi için de yönetime tam yetki verildi. Her kat maliğine bir araçlık ücretsiz giriş izin hakkı kararı alınırken ikinci araç için ücret ödenmesi gerekecek. Bu da AVM'nin kasasına ek girdi sağlayacak.

Kadro belli oldu
Yeni Yönetim Kurulu üyeliklerine Başkan olarak Murat Zihni, Yardımcı üye olarak Turgay Özkiper ve muasıp üye olarak Hüseyin Özkan önerildi. Oy birliği ile kabul edildi. Denetici olarak Yaşar Erdoğdu önerildi ve oy birliği ile kabul edildi.

Herkes memnun
Kongrede tüm maliklerin hemen hemen aynı düşüncede olup oy çokluğu ile kararları alması dikkat çeken bir başka konuydu. Mevcut Başkan Murat Zihni ve tüm yönetim kurulu üyeleri hakkında yaptıkları faaliyetlerin şeffaf oldukları yönünde dilekler dile getirildi. Maliklerden Mehmet Korkmaz; “2017 yönetimindekilerine tek tek teşekkür ederim. 12 seneye örnek oldular. Bu paralar dağıtıldıysa bu yönetim sayesindedir.” dedi. Kongre karşılıklı görüş alışverişleri ve yapılabilecek faaliyetlerin değerlendirilmesi sonrası sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.