MMA dövüşçüsü olduğunu iddia edip sokak köpeklerini toplayan belediye çalışanlarını tehdit etti: 'Buraya Kore'yi yığarım'

MMA dövüşçüsü olduğunu iddia edip sokak köpeklerini toplayan belediye çalışanlarını tehdit etti: 'Buraya Kore'yi yığarım'
Tekirdağ'da MMA dövüşçüsü olduğunu ileri süren şahıs, belediye görevlilerin üzerine yürüyerek tehdit etti.

Tekirdağ Çorlu'da köpekleri toplayan belediye çalışanlarına MMA dövüşçüsü olduğunu iddia eden şahıs "Lisansımı yakarım burada sizinle de kavga ederim, buraya Kore'yi yığarım" diyerek belediye görevlilerini tehdit etti.

Sokak köpeklerini ‘uyutma’yı içeren tartışmalı kanun teklifinin TBMM Genel Kurulunda tüm tepkilere rağmen kabul edilerek yasalaşmasının ardından hayvan severler sokak köpeklerinin toplatılmasına karşı tepkilerini sürdürüyor.

Bu kez görüntüler Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinden geldi. Çorlu'da sokak köpeklerini toplayan belediye çalışanlarını fark eden şahıs, “Ben lisansımı yakarım burada da sizle kavga ederim. Ne yaptınız köpeğe?" diyerek görevlilerin üzerine yürümeye başladı.

MMA dövüşçüsü olduğunu iddia etti

Köpeklerin toplanmasını sinirlenen ve MMA dövüşçüsü olduğunu iddia eden şahıs, belediye görevlilerine "Siz kimsiniz? Necisiniz veteriner misin?" sorusunu yöneltti.

Belediye görevlileri olduğunu söyleyen şahıs, kendisini cep telefonu kamerasıyla çeken kişiye tepki göstererek kamerayı kapatmasını istedi.

Kamerayı kapatmayı reddeden adam "Kapatmayacağım telefonu siz şu an narkotik suç işliyorsunuz zaten bu hayvanı bu şekilde yaparak ben çekeceğim siz de şikayet edeceğim. Ne yaptınız hayvana ne suçu var hayvanın telefonu kapatmayacağım çek elini ayağını bak toplarım arkadaşlarımı şimdi buraya. Kore’yi buraya getiririm bak! Hiç korkum yok benim ben MMA’ciyim tamam mı kavga da ederim sizinle, edelim isterseniz buyurun.” ifadelerini kullanarak tepkisini sürdürmeye devam etti.

Sonunda telefonu kapatmaya karar veren adam, adamlarla konuşmayı kabul ederek çekimi sonlandırdı.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.