Kocaeli'de mide bulandıran olay: Köpeğe tecavüz ederken suçüstü yakalandı

Kocaeli'de mide bulandıran olay: Köpeğe tecavüz ederken suçüstü yakalandı
Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde 60 yaşındaki yaşlı bir adam köpeğe tecavüz ederken suçüstü yakalandı. Köpeğe tecavüz eden sapık adam mahalle sakinleri tarafından darp edildi.

Sahipsiz hayvanlara yönelik düzenlemeler içeren Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifinin TBMM Genel Kurulunda tüm tepkilere rağmen kabul edilerek yasalaşması ve Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmesinin yankıları sürerken Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde skandal bir olay meydana geldi.

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde gece saatlerinde iğrenç olay yaşandı. İddiaya göre yaşlı bir adam çalılık bir bölgede köpeğe tecavüz etti.

Yaşanan korkunç olay o anlarda oradan geçen mahalle sakinleri tarafından fark edildi.

Bir gariplik olduğunu fark eden vatandaşlar bölgeye ilerleyerek mide bulandıran olayla karşı karşıya kaldı. Sonrasında köpeğe tecavüz eden adam, mahalle sakinleri tarafından darp edildi.

Emniyete götürüldü

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler köpeğe tecavüz ederken suçüstü yakalanan 60 yaşındaki adamı ifadesini almak üzere emniyete götürdü.

Adamın ise köpeğe tecavüz ettiğini kabul ettiği iddia edildi. Yaşanan olay suçüstü yakalayan vatandaşlar tarafından kayıt altına alınırken bir adamın köpeğe tecavüz eden şahsa küfürler ve hakaretler savurduğu görüldü.

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.