Kocaeli'de kaza olayını görüntüleyen basın mensubuna saldırı

Kocaeli'de kaza olayını görüntüleyen basın mensubuna saldırı
Kocaeli'de meydana gelen kaza sonrasında basın mensuplarının çekim yapması sağlık ve polis ekipleri tarafından engellenmeye çalışıldı.

Olay Kocaeli'de meydana geldi. İddiaya göre direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil sürücüsü park halindeki araca çarptı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine haber verdi.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri sokak üzerinde önlem alırken sağlık ekipleri ise yaralı olan hastaya ilk müdahaleyi olay yerinde yapmaya başladı.

Kaza olayını görüntüleyen basın görevlisine saldırı

Ancak kaza sonrasına ait görüntü almak isteyen bir basına mensubu sağlık ekiplerini sinirlendirdi. Sağlık görevlisi basın mensubunun çekim yapmasına “Çekme, alacağım elinden kamerayı kıracağım” diyerek engel olmak istedi. Fakat basın mensubu sağlık görevlisinin uyarılarını aldırış etmeyerek çekim yapmaya devam etti.

Sağlık görevlisi uzaklaştıramayacağını fark edince olay yerindeki polis ekipleriyle göz göze gelerek çekim yapan basın mensubunun bölgeden ayrılmasını istedi.

Polis ekipleri devreye girdi

Bunun üzerine devreye giren polis memurları uyarılara aldırış etmeden çekim yapan basın mensubuna "Sen anlamıyor musun? Yaralı var burada. Bir de sen neden zorluk çıkartıyorsun" diyerek tepki gösterdi.

Basın mensubu işini yaptığını söylese de polis memurları şahsı engellemeye devam etti. Kısa süren gerginliğin ardından çekimi sonlandıran basın mensubu olay yerinden ayrıldı.

Yaşanan olay sosyal medya kullanıcılarını da ikiye böldü. Söz konusu olayda basın mensubunu destekleyen kullanıcılar saldırıyı kınarken bir kısım kullanıcı ise basın mensubunun bazı olaylarda dozu kaçırdığı ve konunun etik olmadığını ifade etti.

İlgili Haberler

Kaynak:Hediye Tarakçı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.