Görüntüler gündem olmuştu: Bursa İnegöl Belediye Başkanı Taban, takdir ettiği genci misafir edecek

Görüntüler gündem olmuştu: Bursa İnegöl Belediye Başkanı Taban, takdir ettiği genci misafir edecek
Bursa İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, sigara izmaritini yere atmayıp cebine koyan genci misafir edeceğini ve kendisine kask hediye edeceğini duyurdu.

Bursa İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, kırmızı ışıklarda beklediği esnada motosikletlinin içtiği sigarayı yere atmayıp cebine koymasını takdir etmiş ve görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Taban yaptığı yeni paylaşımla genci ağırlayacağını ve kask hediye edeceğini duyurdu.

Geçtiğimiz günlerde Bursa İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban'ın sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşım gündem olmuştu.

Görüntülerde motosikletli bir gencin kırmızı ışıklarda beklediği esnada sigara içtiği ve bitirdiği sigarayı yere atmayarak cebine koyduğu görülmüştü.

Söz konusu gencin bu davranışı takdir topladı ve kısa sürede ilgi gördü. Görüntüleri örnek davranış olarak hesabında paylaşan Taban, “Çok güzel hareketler bunlar" diyerek genci takdir etmiş ve devamında kafasında kask bulunmaması nedeniyle kendisini uyaran ifadeler kullanmıştı.

"KARDEŞİMİZİ MİSAFİR EDİP, KASKINI HEDİYE EDECEĞİZ"

Paylaşımında “Çok güzel hareketler bunlar. Bir de kaskın olsa daha da güzel olurdu kardeşim.” notunu düşen Taban, videonun sonunda "Tertemiz şehir İnegöl" hedefine destek veren gence teşekkür etmişti.

Alper Taban, motosikletli gencin kask takmaması konusunda serzenişte bulunmuştu. Konuya dair yeni açıklama yapan Taban, genci misafir edeceğini ve kendisine kask hediye edeceğini duyurdu.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.