Giresun'da ineklere eziyet veren uygulama: Ayakları başlarına kelepçelenmiş inekler!

Giresun'da inekler kafalarını kaldıramayacak şekilde ayakları başlarına zincirlenmiş, sadece yerden otlasın ağaçtaki meyveleri yemesin diye yapılmış bu acımasız kelepçe uygulaması Türkiye'nin başka köylerinde de görülüyor!

Giresun'da telefon kamerasıyla kaydedilen bu uygulama, inekler sadece yerden otlasın ağacın dallarını ve meyvelerini yemesin diye yapılıyor. İnekler ayaklarından bir ip ile kafalarına bağlı şekilde yürümeye mahkum ediliyor!

Sosyal medyada paylaşılan bir videoda, ineklerin ayağından kelepçelenmiş olduğu görüntüler pes dedirtti!

Yer Giresun, telefonunun kamerasıyla kayıt alan vatandaşın “Yazık günah, hayvana böyle eziyet olur mu? Hayvan kafasını kaldıramıyor eziyet çektiriyorlar. Giresun’da hayvancılık yapan bir arkadaş bu. Allah ona selamet versin hepsi böyle bu hayvanların. Bu işkencedir, ondan başka bir şey değil!” diyerek paylaştığı o görüntüler hayvanseverlerden tepki çekti!

Akıl tutulması yaşayan o çiftçiye yapılan yorumlarsa şu şekilde:

"Bu hayvanları 2 gün sonra kesip öldüğünde sırtında cennete gitme hayali içinde yaşayacak."

"Neden böyle bir şey yapar insan bu ne vicdansızllık"

"Yapmayın bu zulümdür fındık dallarını yemesin diye yapıyorsunuz da bu hayvanın da ahını alıyorsun gidemiyor bu şekilde ağrı yapar. Allah akıl fikir versin."

"Biz her gün birilerine söylenmekten eziyet gören her canlı için üzüntü duymaktan kederden ölücez. Bu eziyet edenlere neden bir şey olmuyor!? Bi gün ineğe, bi gün köpeğe, bi gün kediye, bi gün ayıya ağlıyoruz, bu nasıl bir devir, nasıl bir dönem gerçekten insanlığımızdan nefret eder olduk!? Yeter artık!"

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.