Gaziantep’te iş cinayeti: Devrilen kütüklerin altında kalarak can verdi

Gaziantep’te iş cinayeti: Devrilen kütüklerin altında kalarak can verdi
Gaziantep’te TIR'dan kütük indiren bir işçi, devrilen kütüklerin altında kalarak feci şekilde can verdi.

Türkiye'de artan iş cinayetlerine bir yenisi Gaziantep'te eklendi. İşçi sağlığı ve iş güvenliği tedbirlerinin yeterli olmaması, gerekli güvenlik önlemlerinin alınmaması, etkin bir denetim sisteminin kurulmaması sonucunda meydana gelen ölümler her geçen gün katlanarak artıyor.

Bu kez de Gaziantep'te yaşanan iş cinayeti iş güvenliğinin yetersiz olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Gaziantep’te TIR'dan kütük indiren bir işçi, bir anda kütüklerin üstüne devrilmesiyle feci şekilde can verdi.

ACI İÇİNDE YERDE KALDI, İŞÇİLER KALDIRMAYA ÇALIŞTI

Bir işçi kütükleri indirdiği esnada TIR'da bulunan kütükler aşağı doğru kaymaya başladı. O esnada arkası dönük olan işçi TIR'dan düşen kütüklerin üzerine yığılmasıyla yerde kaldı. Bir işçinin kütüklerin altında kaldığını fark eden diğer işçiler ise kütüklerin üzerine düşmesiyle acı içinde yerde kalan işçinin yardımına koştu.

HAYATINI KAYBETTİ

İşçiler ise acıyla bağıran adamı yerden kaldırmaya ve ayakta tutmaya çalıştı. Ancak işçilerin bu müdahalesi eleştirilen diğer hususlardan biri oldu.

Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ancak üzerine kütükler düşen işçi yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. O anlar ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde arkası dönük olan işçilerin devrilen kütüklerin altında kaldığı o esnada kütükleri fark eden bir başka işçinin ise kıl payı kurtulduğu görüldü.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.