Filistin'e Destek yürüyüşü sonrası metroda tartışma: Tansiyon bir anda yükseldi, soluğu güvenlikte aldılar

Filistin'e Destek yürüyüşü sonrası metroda tartışma: Tansiyon bir anda yükseldi, soluğu güvenlikte aldılar
Filistin'e destek yürüyüşünden dönen adam ile kadın arasında tartışma çıktı. Kadın kendi halkının savunulması gerektiğini ifade ederken adam ise kendisine hakaret edip küfürler savrulduğunu iddia ederek kadına tepki gösterdi.

Ankara'da Filistin için dayanışma yürüyüşü etkinliği sonrası metroda bir kadın Filistin-Türkiye bayrağı taşıyanlarla tartışma yaşadı.

Ankara Filistin Dayanışma Platformu'na (ANFİDAP) mensup sivil toplum kuruluşlarının çağrısıyla dün on binlerce kişi başkentte Filistin'e destek yürüyüşü gerçekleştirmişti.

Kadın ve adam arasında Filistin gerginliği

Ankara'da Filistin için dayanışma yürüyüşü sonrasında metroda Filistin-Türkiye bayrağı taşıyan bir adamla kadın arasında gerginlik yaşandı.

İddiaya göre Filistin için dayanışma yürüyüşünden dönen kişiyi fark eden kadın, kendisine hakaret edip küfürler savurdu.

GÜVENLİĞE GİDEREK ŞİKAYETÇİ OLDU

O andan itibaren adamın kendisini cep telefonuyla kayıt almaya başladığını gören kadın, kendisinin çekilmesine tepki göstererek bağırmaya başladı.

"Sen bana hakaret edemezsin" diyerek kadına bağıran adam "Bu insanları saygı duymayı öğreneceksiniz" ifadelerini kullandı.

"Ne demek hakaret edemem, kendi halkını savunsun" şeklinde konuşan kadın, bir süre sonra güvenliğe giderek adamı şikayet etti.

Güvenlik görevlileri kadının şikayeti üzerine cep telefonu kamerasıyla çekim yapan adama müdahale etti. Yapılan çekim güvenlik görevlisinin girişimiyle sonlanırken o anlar saniye saniye kameraya yansıdı.

Görüntülerde adam ve kadın arasında Filistin'e destek yürüyüşü nedeniyle tartışma yaşandığı o esnada çıkan tartışmaya metroda bulunan yolcuların müdahale etmeye çalıştığı görüldü.

Öte yandan kavga nedeniyle korkan kızın ağladığı anlar da görüntülerde yer aldı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.