Erbakan'dan Çankırı'da Yaylakent beldesine 'teşekkür' ziyareti

Erbakan'dan Çankırı'da Yaylakent beldesine 'teşekkür' ziyareti
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "teşekkür ziyaretleri" kapsamında Çankırı'nın Orta ilçesine bağlı Yaylakent beldesini ziyaret etti.

Fatih Erbakan, öğle saatlerinde kara yolu ile Çankırı'nın Orta ilçesine bağlı Yaylakent beldesini geldi. Yaylakent Belde Belediye Başkanı Ayhan Çavuş ve partililer tarafından karşılanan Erbakan'a çiçek takdim edildi. Daha sonra Belediye Başkanlığı makamında Başkan Ayhan Çavuş ile görüşen Erbakan, belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Burada konuşan Erbakan, hem Belediye Başkanı Çavuş'u tebrik etmek hem de Yaylakent halkına teşekkür etmek için geldiklerini söyledi.

Ziyaretlerinin hayırlı olması temennisinde bulunan Erbakan, "Allah kıymetli Başkanımıza dürüst, ahlaklı, samimi, çalışkan bir şekilde en hayırlı hizmetleri nasip etsin. Yaylakent'in sorunları Milli Görüş'le, Yeniden Refah'la, ahlaklı belediyecilikle birer birer çözüme kavuşturulacak. Buna inanıyoruz, güveniyoruz ve Başkanımıza bir kez daha başarılar diliyoruz" dedi.

Başkan Çavuş da ziyaretleri nedeniyle Erbakan'a teşekkür ederek, "Halkımızın teveccühü ile 31 Mart seçimlerinde yüzde 41,41 oranla belediyemizi devraldık. Bizim devralmamızla beraber belediyedeki saltanatı, rantı yerle yeksan ettik. Bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan sizlere teşekkür ediyorum. Bizler buranın peygamberlik makamı olduğunun farkındayız. Burada Hz. Ömer adaleti ile birlik ve beraberlik içerisinde kimseyi ayırmadan, ayrıştırmadan hizmetimizi yapacağız" diye konuştu.

Ardından esnafı ziyaret eden Erbakan, daha sonra Kastamonu'nun Hanönü ilçesine gitmek üzere ilçeden ayrıldı. (DHA)

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.