Dar gelirlilere ev müjdesi

Dar gelirlilere ev müjdesi
Silivrili müteahitler SİMÜDER ismiyle bir dernek çatısı altında buluştu. SİMÜDER yöneticileri, ev sahibi olamayan dar gelirli vatandaşların da ev sahibi olması için bir konut projesini hayata geçirmek istediklerini açıkladı

Silivri’de inşaat sektöründe isim yapmış müteahitler, dernek çatısı altında bir araya geldi. Karakaş İnşaat'ın sahibi Sedat Karakaş'ın önerisiyle SİMÜDER ismiyle kurulan müteahitler derneğinin kuruluş amacının, Silivri'de sosyal, kültürel ve mesleki anlamda tüm sorunları ortak paydada değerlendirip, çözüm noktalarını bilgi ve birikintileriyle kullanıp, en iyi şekilde çözümlemek olduğu bilgisi verildi.

Birlikten kuvvet doğar
SİMÜDER Dernek Başkanı Sedat Karakaş tarafından yapılan basın açıklamasında dernek üyeleri de hazır bulundu. Karakaş, derneğin kuruluş amacıyla ilgili yapılan açıklamada şu bilgileri verdi; “Silivri Müteahhitler Derneği (SİMÜDER), sosyal, kültürel ve mesleki anlamda tüm sorunları ortak paydada değerlendirip, çözüm noktalarını bilgi ve birikimleriyle kullanıp, en iyi şekilde çözümlemek amacıyla 20 Ekim'de tarihinde kuruldu. Sadece kendi sorunlarının yanı sıra toplumsal eksiklikler ve sorunları da bu çatı altında olan değerli üyeleriyle el ele verip SİMÜDER’i her alanda gözde bir kuruluş yapma hedeflenmiştir. Derneğimizi, hemfikir olup birlikten kuvvet doğar anlayışı ile çok kıymetli meslektaşlarımızla beraber kurduk. Ana ilkemiz doğruluk, dürüstlük, çalışkan ve ahlaklı olmaktır. Derneğimizin Silivrimize hayırlı olmasını dileriz” dedi.

Proje üretilecek
Simüder yönetimi, ilerleyen zamanlarda dar gelirli vatandaşlar için konut projesi olduğu müjdesini de verdi. Özellikle Silivri'de konut fiyatlarının yüksek olmasından dolayı ev sahibi olamayan dar gelirli vatandaşların da ev sahibi olması için bir konut projesini hayata geçirmek gibi düşünceleri olan Simüder yöneticileri, ilçe esnafının da kazanması için önemli girişimlerinin de olduğunu da söylediler.

SİMÜDER Yönetimi
Sedat Karakaş (Karakaş İnşaat)
Cemal Manavoğlu (Manavoğlu & Marsu İnşaat)
Eyüp Bayburtlu (Bayburtlu İnşaat)
Metin Akdeniz (Megamet Mimarlık Yapı İnşaat)
Kazım Yıldırım (Yıldırımlar İnşaat)
Turan Erden (Taş Grup İnşaat)
Fecri Tanışman (tanışman İnşaat)
Hüseyin Kapısız (Ayka İnşaat)
Adem Kılıç (Kılıç İnşaat)
Yasin Danış (Atılım Beton İnşaat)
Adem Erden (Ader Grup İnşaat)
Yüksel Özdemir (İnşa Yapı)
Sinan Akdağ (Bayburtlu İnşaat)

Fatma SARIBIYIK YILDIRIM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.