ÇED toplantısındaki tutumuyla tepki gören memur görevden alındı

ÇED toplantısındaki tutumuyla tepki gören memur görevden alındı
Dün gerçekleşen ÇED toplantısında Seymen mahallesi halkının karşısına çıkan ve özellikle Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'a yönelik tutumuyla tepki çeken kadın memur görevden alındı...

Seymen mahallesine yapılmak istenen tehlikeli atık depolama alanı ile ilgili olarak gerçekleşen toplantı gergin anlara sahne olmuş, bir memurun hakarete kadar varan sözleri sonrası tepkileri de beraberinde getirmişti.

Çevre ve Şehircilik Bakanluğı Hukuk Müşaviri Avukat Veli Böke şahsına ait olan Twitter hesabından yazdığı dört maddelik açıklama ile kadın memurun görevden alındığını açıkladı.

Böke çıklamasında;
"İstanbul’da Silivri’nin Seymen Mahallesi’nde ÇED süreci vatandaş katılım toplantısı sırasında toplantıyı yöneten çalışanımızla bazı vatandaşlarımız arasında yaşanan gerginlik hepimizi derinden üzmüştür.Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü olarak yegane amacımız vatandaşımıza hizmet ve vatandaşımızın memnuniyetini kazanmaktır.  Buna aykırı davranan hiç bir çalışanımızın tavrını tasvip etmemiz asla söz konusu olamaz.Bu tarz söz ve davranış içinde bulunan ve yetkisini kötü bir şekilde kullanan çalışanlarımızı o görevde tutmayız, gereği neyse onu yapmaktan kaçınmayız.İstanbul ÇED birimimizdeki bir çalışanımızı bu anlamda vatandaşlara yönelik olumsuz tavrıyla ilgili olarak İl Müdürlüğümüz olarak gereği yapılmış  ve sözkonusu personel görevinden alınmıştır. Vatandaşlarımızla bu hassasiyetimizi paylaşmayı bir görev olarak telakki ediyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.