Bursa'da toplu taşıma aracında kadın ile genç arasında 'yer verme' kavgası: 'On tane oğlum olsa...'

Bursa'da toplu taşıma aracında kadın ile genç arasında 'yer verme' kavgası: 'On tane oğlum olsa...'
Bursa'da toplu taşıma aracında kadın ile bir genç arasında 'yer verme' kavgası yaşandı. O anlar otobüsteki bir yolcu tarafından kayıt altına alındı.

Bursa'da toplu taşımada bir kadın, kendisine yer vermeyen gençlere sert tepki gösterdi.

Olay Bursa'da meydana geldi. İddiaya göre toplu taşıma aracında ayakta kalan bir kadın, koltukta oturan gençlerin kendisine yer vermemesi üzerine sinirlenmeye başladı.

Bunun üzerine tepki göstermeye başlayan kadın ile genç arasında bir süre sonra tartışma çıktı. "On tane oğlum olsa, Allah seni birine nasip etmesin" diyen kadına genç "Senin gibi kaynana olmaz zaten" yanıtını verdi.

KAVGAYA BAŞKA BİR YOLCU DAHA DAHİL OLDU

Kadın ile gencin arasında tartışmanın devam ettiği esnada toplu taşımada yolculuk yapan ve o anlara tanıklık eden bir başka yolcu da aralarındaki tartışmaya dahil oldu.

Kadın tartışmaya dahil olan ve kendisine laf atan yolcuya sinirlenerek "Oradan oraya yetiştin, sen kimsin? Senin yüzünden belli ne olduğun" dedi.

O ANLAR KAMERADA

Genç ile başlayan ve sonrasında başka bir yolcunun dahil olmasıyla devam eden tartışma kadının ineceği durağa gelmesiyle son buldu.

Gergin dakikalar bir yolcunun cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde genç ile kadının tartıştığı sonrasında başka bir kadının araya girmesiyle devam ettiği görüldü.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.