Antalya'da kontrolü kaybeden otomobil yayaların arasına daldı: Son anda kurtuldular

Antalya'da kontrolü kaybeden otomobil yayaların arasına daldı: Son anda kurtuldular
Antalya’da 2 gencin içinde bulunduğu otomobil, kontrolden çıkarak kaldırımda bulunan yayaların arasına daldı.

Olay Antalya’nın Manavgat ilçesinde meydana geldi. İddiaya seyir halinde ilerleyen otomobil bir anda sürücünün kontrolünden çıkarak kaldırımda bulunan yayaların arasına daldı.

Caddede hızla ilerleyen bir otomobil sürücüsü, karşıdan karşıya geçmek isteyen bir yayayı fark etmedi. Bunun üzerine hızlı ilerlemeye devam eden sürücü, karşıya geçen yayayı son anda fark etmesiyle direksiyonu kırdı.

KALDIRIMDAKİ YAYALARIN ARASINA DALDI

Ancak bu kez de direksiyonu kırdığı yönde kaldırımda iki kişi bulunuyordu. Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü kaldırımda sohbet eden iki yayaya daha çarpmamak için bir kez daha direksiyonu kırmak zorunda kaldı.

O esnada kendilerine doğru hızla ilerleyen otomobili fark eden kaldırımdaki iki genç son anda kaçarak olası faciadan kıl payı kurtuldu.

O ANLAR KAMERADA

Kaldırıma çıkan araç motosiklet bayi önündeki araçlara çarptı ve kaldırım üzerindeki betonarme çiçekliklere çarparak durabildi.

O anlar ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde kaldırımda vedalaşan iki gencin ayrılacağı esnada üzerlerine gelen otomobille kazadan kıl payı kurtuldukları görülüyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.