7'inci sınıf öğrencisi Batuhan Uras Uçar'dan kalplere dokunan proje

7'inci sınıf öğrencisi Batuhan Uras Uçar'dan kalplere dokunan proje
Kocaeli Gebze'de yaşayan Batuhan Uras Uçar, biriktirdiği harçlıklarıyla dezavantajlı bölge okullarındaki öğrenciler için bir öğünlük beslenme dağıtımı yaparak önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza atıyor.

12 yaşındaki Batuhan Uras Uçar, kendisi gibi eğitim gören ancak okulları nedeniyle dezavantajları bulunan öğrenci arkadaşlarının beslenmelerine katkıda bulunmak adına önemli bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştiriyor. Konumları nedeniyle merkezlerden uzakta bulunan bölge okullarının bir öğünlük yemek ihtiyaçlarını karşılıyor.

Yüreği büyük çocuk

Ailesinden aldığı harçlıkları kendisi gibi öğrenciler için harcayan Batuhan'a büyük bir destek var. Öğretmenlerin talebi üzerine okullara giden 7. sınıf öğrencisi, yüreğinin ne kadar büyük olduğunu da her defasında gösteriyor. Beslenmesini tamamlayan arkadaşları ise durumdan oldukça memnun ve kendisine teşekkürlerini sunuyor.

"Bizi çok fazla sevindiriyor"

Bugüne kadar çok sayıda arkadaşına ulaşabildiğini söyleyen Batuhan'ın annesi Pınar Uçar ise, projenin giderek büyüdüğünü ve sürekli olarak kendilerine talep geldiğini ifade ederek; "İnsanları ve özellikle çocukları gülerken görmenin bir tarifi yok. Oğlum ufak yaşta olmasına rağmen çok önemli bir fikirle geldi ve biz de tüm desteğimizi sunuyoruz. Harçlıklarından biriktirdiği paraları bu yönde kullanması bizi çok daha fazla sevindiriyor. Elimizden ne geliyorsa katkıda bulunuyoruz" ifadelerini kullandı.

Öğretmenler taleplerini https://www.instagram.com/biriyilikyappancakeparty adresinden iletebiliyor.

e0463fef-8fde-4d5d-9282-22d845bec469.jpg

922afe20-b2dc-448c-9534-7ba76249a2ea.jpg

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.