Wordle Türkçe 6 Ekim 2022 Perşembe günün kelimesi ne? Wordle TR oyna!

Wordle Türkçe 6 Ekim 2022 Perşembe günün kelimesi ne? Wordle TR oyna!
Yayınlandığı günden bu yana milyonlara ulaşan ve daha da faza kişi tarafından indirilmeye devam eden Wordle'de kelimeler sıklıkla araştırılıyor. Günün kelimesine dair internette çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor ve bulunmak isteniyor. Bilgiye dayalı yapımlar arasında yeni bir furya yaratan Wordle Türkçe'nin yeni günü sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Wordle Türkçe 6 Ekim 2022 Perşembe günün kelimesi ne? Detaylar haberimizde.

Günde sadece bir kez oynanan Wordle Türkçe'de milyonlarca kişi günün kelimesini bulmaya çalışıyor. Tahmin edilen harfler üzerinden belirlenen renklerle en doğru tercihler yapılmak ve doğru kelime bulunmak zorunda. Sarı, gri ve yeşil ışıkların yandığı tahminler sonrasında en son hakta tüm harflerin doğru olması gerekiyor. Oyun severler de günün kelimesini internette araştırarak bulmak istiyor. Peki, Wordle Türkçe 6 Ekim Perşembe günün kelimesi ne? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

Wordle Türkçe nedir?

Yapımcısının Josh Wardle olduğu oyun kısa sürede dünyanın birçok ülkesinde yayıldı ve her geçen gün kullanıcı sayısı daha da artıyor. Beş harfle başlayan tahminlerde yeşil renkte yanan tahminler doğru harfin doğru yerde kullanıldığını gösteriıyor. Sarılar ise harfin doğru olduğunu ancak sırasının farklı yerde bulunması gerektiğini ifade ediyor. Sonunda ise doğru tahmini bulmanız gerekiyor.

worlde türkçe


 

Wordle oyununda her gün yeni bir kelimeyi oyuncular bulmaya çalışıyor: 6 Ekim kelimesi haberimize eklenecektir. Son kelimeler ise şu şekildedir;

5 Ekim Wordle kelimesi: MELCE

5 Ekim Wordle 6 kelimesi: KOMPLE

5 Ekim Wordle 7 kelimesi: PROTEİN


 

Wordle oyununu günde sadece 1 kere oynayabilirsiniz. Yani oyun bağımlılık yapmaz. Günlük 1 bilme hakkınız ve en fazla 6 tahmin hakkınız bulunmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.