Ünlü sanatçı Dilber Ay yaşamını yitirdi! Ölüm sebebi ve biyografisi

Ünlü sanatçı Dilber Ay yaşamını yitirdi! Ölüm sebebi ve biyografisi
Yaşadığı hayat, dobra sözleri ve sesiyle Türkiye'ye damga vuran Dilber Ay geçirdiği kalp krizi sonrasında yaşamını yitirdi. Peki Dilber Ay kimdir, neden öldü ve kaç yaşındaydı? İşte hakkında bilinmesi gerekenler...

Türk sanat camiası yasa boğuldu. 63 yaşındaki Dilber Ay dün akşam geçirdiği kalp krizi sonrasında vefat etti. Akraba ziyareti sebebiyle Ankara'da bulunan Ay, Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ambulansla acil olarak hastaneye götürülen ünlü sanatçının anında tedavisine başlandı ancak 1 saat süren çabalara rağmen kurtulamadı. 

23.00'te açıklandı
Acil Servis Sorumlusu Dr. Kemal Günaydın, Dilber Ay’ın saat 22.05’te hastaneye geldiğini, yapılan tüm müdahalelere rağmen yanıt alamadıklarını ve saat 23.00’da hayatını kaybettiğini bildirdi.

Sanatçı Dilber Ay’ın Düzce’de toprağa verileceği belirtildi.

Ünlüler yasa boğuldu
Ünlü sanatçı Dilber Ay'ın ölüm haberi sonrası sanat camiasından birçok isim başsağlığı mesajları paylaştı.

dilber ay ibrahim karakaş

Twitter hesabından bir paylaşımda bulunan İbrahim Tatlıses; mesajında, "Dilberay kardeşimi kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim... Şen kahkahası, dobra kişiliği, güzel sesiyle hem aklımda kalacak. Merhumeye ALLAH’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve sanat camiamıza başsağlığı dilerim... Mekanı cennet olsun inşALLAH." ifadelerine yer verdi.

Semiha Yankı ise Instagram hesabından, "Işıklarda uyu...Dilber Ay...Çok üzgünüm.çok" mesajını paylaştı.

Armağan Çağlayan da Instagram hesabından Dilber Ay'ın bir fotoğrafını paylaşarak, "Bu kadar erken gitmek zorunda değildin Dilber Abla.... çok üzüldüm ya hu! Öyle böyle üzülmedim ! Yattığı yer Nur olsun...." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.