Tüyleriniz diken diken olacak! Kıyametin kopacağı tarih belli oldu!

Tüyleriniz diken diken olacak! Kıyametin kopacağı tarih belli oldu!
Tarihin en garip konularından biri olan gelecek, insanoğlunun net bir bilgiye sahip olamadığı konulardan biridir. Araştırma, teori, kehanet ve diğer birçok yöntem, insanların gelecek hakkında tahminlerde bulunmasına olanak sağlamıştır. İşte kehanet...

Leyla Karahan Hız - Sir Isaac Newton, yerçekiminin keşfi, hareket yasalarının tanımı, optiğin ilerlemesi ve klasik mekaniğin kurulması da dahil olmak üzere birçok önemli katkı yapan bir İngiliz fizikçiydi. Bilimsel devrimin en önemli figürlerinden biri olarak kabul edilir.

1704 YILINDA YAZILAN BELGEDEKİ KEHANET

Kısaca Kıyamet Nedir? Kıyamet Nasıl Kopacak? | İslam ve İhsan

Bununla birlikte, yakın zamanda sosyal medyada dolaşan bir el yazması, Newton'un Kıyamet tarihini önceden tahmin ettiği iddialarını gündeme getirdi. 1704'ten az bilinen bir el yazması, Newton'un cesur bir tahminde bulunduğunu belirtir.

Ancak bu tahminin tam olarak ne anlama geldiği veya neyi gösterdiği belli değil. Newton'un bahsettiği "saat, katları ve yarım saat" terimleri, 42 ay veya 1260 gün veya 3 buçuk yıl anlamına gelir. Ancak bu kehanetin kıyametin ne zaman geleceğini açıkça gösterdiği söylenemez. Newton'un kehanetleri, Florian Freistetter'in The Great Hole That Reinvented the Universe adlı kitabında yer almaktadır. Freistetter'e göre, Newton'un 2060 kehaneti yeni bir başlangıcı, bir savaş, felaket veya din çağını temsil edebilir. Ancak bu yorumlar spekülatif ve kişiseldir ve Newton'un gerçek niyetleri veya tahminlerinin doğruluğu hakkında kesin bilgi sağlamaz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.