Tükenmişlik halleri

Tükenmişlik halleri
Evet, seçim boyunca seçimle ilgili ele aldığım yazılarımda bahsettiğim gibi bir sonuçla sonuçlanan 24 Haziran seçimleri siyasi tarihimizi gelecekteki yol haritasını da ortaya koydu.

Evet, seçim boyunca seçimle ilgili ele aldığım yazılarımda bahsettiğim gibi bir sonuçla sonuçlanan 24 Haziran seçimleri siyasi tarihimizi gelecekteki yol haritasını da ortaya koydu.
Yani Erdoğan’lı en az bir 15 yıl daha garantiye alındığı 24 Haziran seçimlerinde görünen tek şey Türkiye’nin öyle ya da böyle bugünkü iktidarla birlikte yol alacağı, alması için hazırlanan yol haritasında bir adım daha atılmış oldu.
Başta düşman denen Amerika, İsrail olmak üzere Avrupa, Rusya hatta Çin’in Erdoğan ile birlikte başta Ortadoğu’yu olmak üzere bölgeyi dizayn etme planının devam ettiğini bir kez daha gördüğümüz seçimlerde görünen diğer bir önemli nokta da lider konusudur.
Çünkü Amerika’nın bölgede ki önemli bir sahası olan Türkiye’nin İsrail’le kurduğu ekonomik ilişkiler, başta göçmen konusunda olmak üzere Avrupa’nın Ortadoğu’da ki koruyucusu konumundaki bir ülke Türkiye.
Rusya’nın Akdeniz’e inen, Kafkaslara açılan kapısı, Arap ve Afrika’nın Avrupa’ya giden yolu Türkiye’nin halkın aradığı ve sürekli oy verdiği bir lider     Erdoğan.
Bunlar için herkesin çalıştığı çalışmaya devam ettiği Erdoğan yeniden seçildi, hem de tam yetkili başkan olarak.
Hayırlı olsun...

Gündemimize dönelim mi?
Şimdi adeta jet hızıyla geride bıraktığımız seçimi değil geçimi konuşmanın zamanı. Başta bizim kendimizin iki önemli konusu olan ve 4-8 Temmuz’da İstanbul Bakırköy Botanikpark’ta düzenlenecek olan 2. Ardahan Günleri, yeniden ile baştan oluşturulması gereken Serhat Ardahan Spor’un konumu olmak üzere birçok konunun bizi beklediğini hatırlatmakta fayda var.
Ülkenin yükselen demokrasi, dolar ve patates ile soğan başta olmak üzere altın değerine yükselen gıda sorunu gibi birçok sorunun hepimizi beklediği bir ülkede barışın, kardeşlik içinde eşitçe, hakça bir paylaşımın öne çıktığı, adaletin unutulmadığı gerçek bir gündemin hepimizin beklediği bir ülkenin gelişip, büyümesi için el ele vermenin zamanı.

2. Ardahan Günleri Başlıyor
4-8 Temmuz’da İstanbul Bakırköy Botanikpark’ta gerçekleşecek olan Ardahan Bal Günlerine ilgi bir hayli büyük.
ARDAFED Tarafından organize edilen ve İstanbul’un Avrupa yakasında bulunan Bakırköy Botanikpark’ta gerçekleşecek olan 2. Ardahan Günleri için çalışmalar son aşamaya geldi.
Geçtiğimiz yıl İstanbul Maltepe’de yapılan ve 4 gün içinde 1,5 Milyon insanın akın ettiği Ardahan Günlerinin 2 incisi gerçekleştirecek olan Ardahan Dernekler Federasyonu başta Ardahan Balını olmak üzere yöresel ürünler ve sanayi fuarı cadırları ile Ardahan’ı bir kez daha İstanbul’a anlatmayı hedefliyor.

Kültür sokağı olacak
Zengin bir tanıtım programı hazırlanan yerel sanatçılardan ulusal sanatçıların yer alacağı etkinlik öncesi bir açıklama yapan Gazeteci Fakir Yılmaz başkanlığında ki Ardahan Dernekler Federasyonu Yönetimi son yıllarda bir çok önemli etkinliğe imza atan ARDAFED’in 4-8 Temmuz Günlerinde İstambul’da gerçekleştireceği 2. Ardahan Günlerine başta İstanbul’da ki Ardahanlıları olmak üzere Kocaeli, Bursa, Adapazarı ve diğer çevre illerinde ki Ardahanlıları da bu öenmli etkinliklerine davet ettiklerini     belirttiler.
Bakırköy, Esenyurt, Bahçelievler, Avcılar, Zeytinburnu, Beylikdüzü, Küçükçekmece deki Ardahanlıların bu önemli etkinliğe ev sahipliği yapacaklarına olan inançları ile çıktıkları bu yolda Ardahan’ı bir kez daha İstanbul’a tanıtmak ve Ardahan’ın adını ülkenin en büyük metropolüne yazdırmayı hedeflediklerini belirten ARDAFED Yönetimi etkinliğim Maltepe’deki etkinlikte farklı olmayacağını ve daha güzel olacağını da belirtmeden geçmediler.

Serhat Ardahan Spor yeniden kuruluyor
Ardahan’ı Bölgesel Amatör Liginde temsil eden Serhat Ardahan Spor baştan aşağıya yeniden kuruluyor.
Kurulduğundan bu yana hasreti çekilen 3. Lig mücadelesi veren Serhat Ardahn Spor’un yeni yönetimi sezon öncesi bir topu, bir kramponu ve bir futbolcusu bile kalmayan Serhat Ardahan Spor’u adeta yeniden yaratmak için ilk adımı attı.
Başkan Fakir Yılmaz’ın İstanbul’da yaptığı görüşmeler arıdan Pazartesi günü Ardahan’da yapılacak olan Serhat Ardahan Spor Yönetimi şu an hiçbir şeyi olmayan ve yeniden kurulması gereken Serhat Ardahan Spor için yol haritasını kamuoyuna duyuracak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.