Tomris Giritlioğlu’nun cenaze töreni ne zaman, programı belli oldu mu?

Tomris Giritlioğlu’nun cenaze töreni ne zaman, programı belli oldu mu?
Bugün İstanbul’da hayatını kaybeden ünlü yönetmen Tomris Giritlioğlu’nun cenaze programı merak konusu oluyor.

Çemberimde Gül Oya dizisi ve Salkım Hanımın Taneleri sinema filmiyle hafızalara kazınan yönetmen ve yapımcı Tomris Giritlioğlu hayatını kaybetti.

67 yaşında İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede yaşama veda eden Giritlioğlu, sinema dünyasını ve sevenlerini yasa boğdu.

Yakın döneme dair hikayeleri anlatan yapımlarıyla öne çıkan Tomris Giritlioğlu, 1957 yılında Konya’da dünyaya gelmişti. Aslen Hataylı olan ünlü yönetmen, yapımcılık, senaryo yazarlığı ve proje tasarımı ile de uğraşıyordu.

23 Eylül 2024 Pazartesi günü İstanbul’da 67 yaşında hayatını kaybeden Tomris Giritlioğlu, 1977 yılında Aydın Giritoğlu ile evlenmiş ve bu evlilikten Ilgaz adında bir erkek çocuk sahibi olmuştu.

Tomris Giritlioğlu'nun cenaze töreni ne zaman?

Bir süredir kanser tedavisi gördüğü bilinen Tomris Giritlioğlu’nun yaşamını yitirmesinin ardından ünlü yönetmene son görevini yerine getirmek isteyen sevenleri, yakınları ve sinemaseverler Giritlioğlu’nun cenaze töreninin ne zaman ve nerede yapılacağını araştırmaya başladı.

Tomris Giritlioğlu'nun cenaze programı belli oldu mu?

Tomris Giritlioğlu’nun oğlu Ilgaz Giritlioğlu annesinin cenaze programına dair detayları sosyal medya hesabından duyurdu. Buna göre, Tomris Giritlioğlu için ilk tören 24 Eylül 2024 Salı günü İstanbul Devlet Tiyatrosu Torun Center'da düzenlenecek.

Tomris Giritlioğlu'nun cenaze namazı hangi camide?

Tomris Giritlioğlu'nun cenaze namazı aynı gün ikindi namazına müteakip Teşvikiye Camii'nde kılınacak. Giritlioğlu'nun cenazesi ise 25 Eylül 2024 Çarşamba günü Antakya Asri Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.