Telefonu nasıl tutuyorsunuz? Bütün kişiliğinizi ele veriyor!

Telefonu nasıl tutuyorsunuz? Bütün kişiliğinizi ele veriyor!
Pek çok yönden yapılan karakter analizlerine bir yenisi eklendi. Bu kez telefonu tutuş şeklinizin karakterinize yansımaları ortaya konuldu.

Cansev Temuçin - Akıllı telefonların gündelik hayatın en önemli parçalarından biri halini alması ve gün içinde elden düşmeyen telefonlar uzmanların da dikkatini çekti. Konuya dair yapılan bir araştırma ise telefon tutuşundan karakter analizi yapılabileceğini ortaya koydu. Peki telefon tutuş şekilleri neyi anlatıyor, hangi tutma biçimi neye işaret ediyor? İşte ilginç araştırmanın dikkat çeken sonuçları…

Verilen fotoğrafta sıralanan tutuş şekillerinin karşılığına denk gelen numaranın ifade ettiklerini okuyarak kendi kişilik analizinizi öğrenebilirsiniz.

1525914.webp

Buna göre;

1.Fotoğraftaki tutuş şekline sahipseniz; Kendine güvenli, iyimser ve dertsiz bir insan olduğunuz söylenebilir. Bu kişiler, şikayet etmekten hoşlanmayan, hayatı olduğu gibi yaşayan bir karaktere sahiptir.

2.Fotoğraftaki gibi telefonu tutuyorsanız; Bilge bir kişiliğe sahip olduğunuz söylenebilir. Pragmatik ama aynı zamanda sezgisel davranışlar içerisinde olan bu kişiler bilinçli bir ve oldukça dikkatli bir yaşam görüşüne sahiptir. Risk almaktan çekinen bu kişiler, zaman zaman ise aceleyle karar vermeye eğilimli olabilir.

3.Fotoğraftaki tutuş şekli size en yakın olansa; Zeki, enerjik ve değişimden hoşlanan bir yapıya sahipsiniz demektir. Çok yönlü hareket etmekten hoşlanan bu kişiler, karmaşık sorunları çözmekten de oldukça hoşlanır. Entelektüel tartışmaları severken aynı zamanda masum bir çocuk gibi davranan kişiler, düşünceli tavırlarını da her daim sürdürür.

4.Fotoğraftaki gibi telefonu tutuyorsanız; Yaratıcı ve gelişime açık bir karaktere sahip olduğunuz söylenebilir. Cana yakın ve dışa dönük olan bu kişilerin hayal güçleri de oldukça zengindir. Özellikle para konusundaki açık fikirleri yaşamları boyunca onları yalnız bırakmaz. Öte yandan bu kişiler özel hayatlarında da oldukça romantiktir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.