Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 10 Eylül 2024 Süper Loto çekiliş sonuçları nasıl sorgulanır?

Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 10 Eylül 2024 Süper Loto çekiliş sonuçları nasıl sorgulanır?
İlgiyle takip edilen Süper Loto’da yeni çekiliş 10 Eylül 2024 günü gerçekleşmiş olacak. Peki haftanın ilk şans oyunu çekilişi sonuçları nasıl sorgulanır? İşte Süper Loto sonuçları sorgulama...

Şans oyunu severlerin yakından takip ettiği Süper Loto’da haftada 3 kez çekiliş yapılmakta. Salı, perşembe ve pazar günleri yapılan çekilişlerde 6 adet şanslı numara canlı yayında noter huzurunda belirlenmiş oluyor.

Çekilişin sonuçları ise 10 Eylül 2024 tarihinde belli olacak. Yapılacak olan yeni çekilişte ise devreden ikramiye tutarı 149 milyon 903 bin lira miktarında belirlendi.

SÜPER LOTO SONUÇLARI

10 Eylül günü yapılacak yeni çekiliş saat 21.30’da başlamış olacak. Çekilişin bitmesinin sonrasında ise "millipiyangoonline.com" üzerinden bilet sorgulama işlemi yapılabilecek.

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

Süper Loto'nun nasıl oynandığı ise merak ediliyor. Süper Loto haftada 3 gün; Salı, Perşembe ve Pazar günleri çekilmektedir. Her çekilişte küre içerisindeki 60 numara içinden 6 numara çekilmektedir.

Ayrıca oynadığın her kolon çekilişte çıkan numaralardan minimum 2, maksimum 6 tane bilirseniz kazanan siz olabilirsiniz. 6 bilen Süper Loto büyük ikramiyesini kazanmaktadır. Aynı ikramiye kategorisinde birden fazla kazanan olması durumunda ise ikramiye havuzu kazananlar arasında eşit şekilde bölüşülmektedir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.