Şevval Şahin kimdir? kaç yaşında, nereli ve mesleği

Şevval Şahin kimdir? kaç yaşında, nereli ve mesleği
Miss Turkey 2018 güzeli Şevval Şahin son günlerde en çok merak edilen kişilerin başında geliyor. Sosyal medya paylaşımları ve katıldığı programlarla adından söz ettiren Şevval Şahin kimdir? kaç yaşında, nereli ve mesleği nedir? İşte detaylar...

Şevval Şahin güzelliğiyle insanları etkilemeyi sürdürüyor. Miss Turkey'de elde ettiği birincilikle herkesin dikkatini çeken başarılı modelin fotoğrafları da binlerce beğeni alıtyor. Şevval Şahin'in hayatı hakkında pek çok bilgi araştırılıyor. Kim ve kaç yaşında olduğu, memleketi ve mesleği yönündeki soruların yanıtı haberimizde yer alıyor.
 


Şevval Şahin kimdir?


Mankenlik yapan Şevval Şahin, 1999 yılında dünyaya geldi. Türkiye'nin en güzel 20 kızının kaldığı finalde Miss Turkey’de yarışan Şevval Şahin, 2018 sezonunun birincisi oldu. Eski hali ve şimdiki hali arasında epey fark bulunan Şevval Şahin, takipçiler tarafından ağır eleştirilere maruz kalmıştı. Miss Turkey 2018 birincisi olduktan sonra estetik tartışmalarıyla gündeme gelen Şevval Şahin, Miss World'de Türkiye'yi temsil etti ancak ilk 30’a giremedi.

şevval şahin

Üniversite eğitimini University Of East London'da alan Şevval Şahin, Fashion Marketing bölümünde okuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.