Sayısal Loto 2 Haziran 2018 Cumartesi Sonuçları - Kazandıran numaralar

Sayısal Loto 2 Haziran 2018 Cumartesi Sonuçları - Kazandıran numaralar
Türkiye'deki en önemli şans oyunlarından biri olan Sayısal Loto yeni hafta çekilişi ile yarın yine kazandıracak. Cumartesi günlerinin önemli eğlencesine ortak olmak ve para kazanmak için haberimizde Sayısal Loto nasıl oynanır sorusunun cevabını bulabilirsiniz. Peki 2 Haziran 2016 Cumartesi gerçekleştirilecek olan Sayısal Loto sonuçları hangi numaralar çıktı? Sayısal Loto bilet sorgulama nasıl yapılır? Sayısal Loto ikramiye nasıl alınır?

Sayısal Loto 2 Haziran 2016 Cumartesi çekiliş sonuçları- Sayısal Loto bilet sorgulama ekranı- şans oyunları- Milli Piyango İdaresi şans oyunları bu hafta çekilişleri

1 ile 49 sayı kümesi içinden 6 sayı seçilerek oynanan bir şans oyunudur. 6,5,4 veya 3 sayının doğru tahmin edilmesiye ödül kazanılır. Büyük ödül 6 bilen katılımcı veya katılımcılara verilir. Bir çekilişte 6 bilen çıkmaz ise ödül bir sonraki çekilişe devredilir ve ödül miktarı böylece katlanarak devam eder. Bu şekilde yapılacak devir 3 haftayı geçemez 4’üncü haftada da 6 numarayı doğru tahmin eden yoksa ödül beş bilen katılımcı veya katılımcılara, beş bilen de yoksa ödül, dört numarayı doğru tahmin eden katılımcı veya katılımcılara verilir.

Her hafta milyonlarca insanın oynadığı Sayısal Loto, 1018. hafta çekilişi bu akşam yapılacak. Sayısal Loto 2 Haziran 2016 çekiliş sonuçları. 2 Haziran 2016 Cumartesi Sayısal Loto sonuçları. Sayısal Loto bu hafta kaç para verdi? Sayısal Loto bu hafta devretti mi

Sayısal Loto, Milli Piyango İdaresi tarafından 1997 yılında TRT'de eğlence programı olarak yayınlanmaya başlayan ve gün geçtikçe daha çok kazandırmasının yanında en popüler olarak oynanan şans oyunudur.

1'den 49'a kadar sıralı olan sayılardan 6 adet sayının tahmin edilmesi temeline dayanan oyun, her hafta belirlenen bir günde sayıların karıştırılarak düşürülmesi sonucunda kesin sonuç verilmektedir.

 

Oyunu 18 yaşından büyükler oynayabilir ve ikramiye tahsil edebilirler.

 

Sayısal Loto ne zaman çekilecek? - 2 Haziran 2016 Sayısal Loto çekiliş sonuçları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.