Sadece yüksek IQ'lular çözebiliyor:Optik illüzyon testindeki gizlenen sincabı bulun!

Sadece yüksek IQ'lular çözebiliyor:Optik illüzyon testindeki gizlenen sincabı bulun!
Optik illüzyonlar hem aldatıcı hem de kafa karıştırıcıdır. Görünen şeylerin beyin tarafından farklı algılanışına optik yanılsama denir. Optik illüzyon testleri internet dünyasında popüler hale geldi.

Necdet Oktay Apaydın - Optik bir yanılsama, beyninizin nesneleri gördüğünüzde farklı algılamasıdır. Beynimiz bu halde olmayan nesneleri ve şekilleri varmış gibi algılar veya var olan şekil, sembol ve nesneleri olduğu gibi kabul etmemiz için bizi yanıltır. Bugünlerde sosyal medyada trend olan görseller hazırladık. Bu zeka testinde gizlenen bir sincap var. Bakalım 7 saniyede bulabilecek misiniz? Görüşüne katılmayan herkes akıllı kabul edilir. birlikte bakalım...

638f2db486b2454d68341de9.webp

Soğuk yağmurlu gün. Anneleriyle okula yürüyen öğrenciler, şemsiyelerle yürüyen iş yerindeki insanlar. Hatta bazıları rengarenk şemsiyelerle yağmurdan kaçmaya çalışıyor. Islanmaması için bir yere saklayın. o nerede? Soğuk yağmurlu bir günde yağmurdan kaçan bir sincabı birlikte bulalım.

Gizli sincabı bulmak için 8 saniyen var. Bu süre zarfında yalnız, ıslak bir sincap bulan herkes de sayılır. Kendinize güveniyorsanız denemeye başlayın. Ama unutmayın, 8 saniyemiz kaldı. Bu dönemde mutlaka bulun. Hala göremeyenler için küçük bir ipucu... Çocuklarda gizlidir. Sincabı göremeyenler için cevabı aşağıdaki görselde verdim.

638f2dbf86b2454d68341dee.webp

Yağmur yağarken sığınan sincabımız görselde kırımızı daire içerisinde yer alıyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.