Sadece Yatmadan Önce Bir Bardak… Sabah Bambaşka Uyanacaksınız!

Sadece Yatmadan Önce Bir Bardak… Sabah Bambaşka Uyanacaksınız!
Kendinizi halsiz mi hissediyorsunuz? Bahar yorgunluğunuza iyi gelecek şifalı bir tarifi denemeye hazır olun.

Cansev Temuçin - “Şifalı süt” olarak adlandırılan mucize karışımı daha önce hiç duymadınız mı? Sıkı durun.. Hayatınız değişebilir!

İçerisinde pek çok hastalığa faydalı olduğu kanıtlanan gıdalar ve baharatlar bulunan “şifalı süt” güne zinde ve enerjik başlamanızı sağlayacak. Evde pratik bir biçimde kendiniz bu karışımı hazırlayabilir, gün içerisinde tüketebilirsiniz. Hem katkı maddesi içermemesi hem de doğal ürünlerden oluşması “şifalı süt”ün mucizeleri arasında yer alıyor. Peki bu meşhur karışımın içerisinde neler var ve faydaları ne?

En yararlı baharatlardan biri olan zerdeçal “şifalı süt”ün en önemli bileşenlerinden birini oluşturuyor. İçerisine karabiber de eklenen Hindistan cevizi sütü ile hazırlanan bu karışımın faydaları saymakla bitmiyor. İnek sütü yerine Hindistan cevizi sütü kullanılması nedeniyle karışım laktoz intoleransına sahip kişiler tarafından da rahatlıkla tüketilebilir.

İçerisinde sindirime yardımcı olan, vücuttaki şişkinliği azaltan zerdeçal, yağ yakımını hızlandıran karabiber ve kolesterole iyi geldiği bilinen Hindistan cevizi bulunan şifalı karışımı mutlaka denemelisiniz.

Çekilmiş zerdeçal ve karabiberin sütün içerisine eklenmesi ile kolay şekilde hazırlanan bu karışımı isterseniz gece isterseniz de sabah tüketebilirsiniz. Dilerseniz tatlandırmak için bal veya pekmez de kullanmanız mümkün.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.