Sadece üst düzey zekaya sahip olanlar gizli farkları 15 saniyede bulabiliyor!

Sadece üst düzey zekaya sahip olanlar gizli farkları 15 saniyede bulabiliyor!
Kaykay görselinde 4 fark var. Belirli bir süre içinde hepsini tespit edebilir misin? Bu test ile gözlem becerilerinizi test edin.

Leyla Karahan Hız - Farkı bulun bulmacaları, görsel hafızanızı ve zihinsel becerilerinizi geliştirmenin harika bir yoludur. Neredeyse aynı olan iki görüntü arasındaki farkı belirlemek zor bir iştir.

Güçlü zihinsel yetenekler, modern ortamda her zamankinden daha önemlidir. Farkı bul oyunları, uzamsal farkındalığınızı artırmanın ve soyut düşünmeyi teşvik etmenin harika bir yoludur. Bu nedenle, aynı anda hem zaman geçirmenin hem de beyin jimnastiği yapmanın eğlenceli bir yolunu arıyorsanız, fark sınavlarını harika bir seçim olarak bulun. Bir şeyleri gözlemlemede ne kadar iyisin? Burada daha fazlasını öğrenin. Görev seni bekliyor, hazır mısın?

İki resim arasındaki farkı bulabilir misin ?

Yukarıdaki fotoğraf, parkta kayan bir kadın gördüğümüz birbirinin aynı iki fotoğrafı gösteriyor. Görseller aynı olsa da aralarında beş fark vardır. Onları 15 saniye içinde bulabilir misin?

İki resme yakından bakın ve aralarındaki farkı göreceksiniz. Sadece 15 saniyeniz var, bu yüzden hızlı hareket edin. İyi gözlem ve dikkat becerisine sahip olanlar farkı hemen fark edecektir.

185892.jpg

Farkı Bulabildiniz mi ?

Farkı Bul oyununu başarıyla tamamlamak, hafızanızı ve görsel algınızı geliştirmenize ve odaklanma yeteneğinizi geliştirmenize yardımcı olabilir. Farkı henüz göremediniz mi? Hala potansiyel farkı bulamayanlar, cevabı bulmak için okumaya devam edebilirler. İki görsel arasındaki farkları yazının sonunda vurguladık.

Cevap

Farkı görebildiniz mi? Verilen sürede iki fotoğraf arasındaki farkı bulanları tebrik ederiz. Aradaki farkı bulamadıysanız daha fazla aramayın, şimdi size bu fark bulmacasının çözümünü anlatacağız.

İşte iki resim arasındaki fark:

185892-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.