Sadece keskin gözlü insanlar 3 saniyede bulabiliyor!

Sadece keskin gözlü insanlar 3 saniyede bulabiliyor!
Bu optik illüzyonun bulanık sularında tehlikeli avcılar pusuda bekliyor. 5 saniye içinde çözebilir misin?

Leyla Karahan Hız - İnsan vücudunun en önemli organı olan beynin sıklıkla kandırıldığını biliyor muydunuz?Evet, beynimiz kandırılarak olmayan şeyleri görür, ya da tam tersi. Bu numaranın ideal bir örneği, bir optik yanılsama bulmacasıdır. Kural olarak, bu yapbozlar grafik çizimlerdir ve çoğu zaman görünürde gizlenmiş bir şeyler vardır. Araştırmacılar, bu zor bilmeceleri çözmenin, problem çözme ve gözlem becerilerinizi büyük ölçüde geliştirecek harika bir zeka oyunu olduğunu söylüyor. Bugün süper zor bir optik bulmacayı çözmeye hazır mısınız?

Bu göl resminde gizli bir timsah var! Sadece keskin gözlü insanlar 5 saniyede bulabiliyor! Yapabilir misin?

RESİMDEKİ TİMSAHI BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki fotoğraf bataklık benzeri bir su kütlesini göstermektedir. Etrafında mangrovlar büyüyor ve tehlikeli avcılar orada saklanarak saldırmak için anı ve mükemmel anı bekliyorlar. Bulanık suda saklanan yırtıcı bir timsahtır ve onu bulmak sizin görevinizdir. Sudaki timsahları görmek için sadece 5 saniyeniz var. Bir zamanlayıcı ayarlayın ve başlayın.

GİZLİ TİMSAHI GÖRDÜN MÜ?

Her gün optik illüzyonları çözmek, gözlem becerilerinizi ve konsantrasyonunuzu geliştirecektir. Bu aynı zamanda ayrıntılara dikkatinizi geliştirmenin harika bir yoludur. Aşağıda, bu optik bulmacanın çözümünü anlattım. Zamanınız kısıtlıysa, görüntülemek için aşağı kaydırın. Gizli timsahı gördün mü?

CEVAP

Umarım bu optik yanılsama bulmacasını birlikte beğenirsiniz. Gizli timsahı bulduğunuz için tebrikler. Hala bulamıyorsanız, cevabı bulmak için aşağıdaki resme bakın.

2-012.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.