Resimdeki gizli Z harfini 6 saniye içinde görebilenler dahi sayılıyor!

Resimdeki gizli Z harfini 6 saniye içinde görebilenler dahi sayılıyor!
Aşağıdaki 6 saniyelik viral IQ sınavını alarak akıllı zihninizi test edin. Bu IQ testi, insanların zekasını test etmek için tasarlanmıştır ve yalnızca ortalamanın üzerinde zekaya sahip kişiler tarafından 6 saniyede çözülebilir.

Vedat Baykal - Peki, akıllı bir insan olduğunuzu kanıtlamaya hazır mısınız?Peki yukarıdaki görseli bir açıdan diğer bir açıdan incelediniz mi?'S' harflerinin arasındaki 'Z' harfini sadece 6 saniyede bulabilir misiniz?

'Z' harfinin karakteri henüz tam olarak tanımlanmamıştır, ancak yine de tanımlanabilir. O kadar da zor değil. İşin sırrı "Z" harfini bulmakta. Harflerin bazı "S"lerin arasına gizlendiğine dikkat edin. "S" harfinin yanında olması halinde gözlerin rahatsız olabileceğini lütfen unutmayın. Hala bulunamadı mı yoksa aramaktan sıkıldınız mı? Endişelenme, kendini kötü hissetme. Bu bulmacaları çözmek çok fazla zaman ve sabır gerektirdiğinden, bu tamamen normaldir.

s1-8abc.webp

Resimlerdeki farklı karakterleri bulmanın anahtarı, resimlere yakından bakmak ve gözünüze çarpan farklılıkları belirlemektir. Bu farkı çıplak gözle görmek zor olabilir ve kendi araştırmanızı yapmanız gerekebilir. Fotoğrafta gizlenmiş mektubu gördünüz mü?

Bu aktivite beyin için harika bir egzersizdir, eleştirel düşünmeyi uyarır ve bilişsel becerilerin geliştirilmesi üzerinde olumlu bir etkiye sahiptir. Ancak beyin hücrelerinizin çalışmasını sağlayan ve karşılığında beyninize bilişsel eğitim sağlayan şey, gizli farklılıkları bulmanın heyecanıdır.

CEVAPLAR

s2-2n5i.webp

Bu meydan okumayı başarıyla tamamlayan seçkin dahiler grubunun bir parçası değilseniz endişelenmeyin. Çözümlere bir göz atmanızı ve bunları arkadaşlarınızla paylaşmanızı öneririz. Aşağıdaki resme bakın ve gizli Z harfinin nerede saklandığını öğrenin.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.