Özgecan'ın babasından Nihat Doğan'a ağır sözler

Özgecan'ın babasından Nihat Doğan'a ağır sözler
Geçtiğimiz günlerde kızı hakkında attığı tweetle tepki toplayan Nihat Doğan'la fotoğrafının ünlü türkücü tarafından izinsiz paylaşılmasına sinirlenen baba Mehmet Aslan; "Nihat Doğan her gün arıyordu, haftalarca taciz etti!" dedi.

Survivor'dan elendikten sonra kendi hayatına geri dönen Nihat Doğan, gündeme şok bir konu ile gelmiş, Özgecan Aslan'ın babası Mehmet Aslan'la çekildiği fotoğrafı Instagram hesabından paylaşmıştı. Attığı tweet gibi bu kare de oldukça fazla tepki gören Doğan hakkında sert ifadeler kullanan baba Aslan, Hürriyet'e konuştu ve iki yol önce yaşananları anlattı.

Aynı gazetede köşe yazarlığı yapan Cengiz Semercioğlu da Doğan için; "10 Survivor şampiyonluğu da kazansan bunun altından kalkamazsın" ifadelerini kullandı.

İki yıl önce annesiyle birlikte Tarsus'a gelen Nihat Doğan'ı kabul ettikleri için pişman olduklarını söyleyen Mehmet Aslan "Birileri Nihat Doğan'a akıl vermiş " Git barış" diye... Her gün arıyordu, bizi sürekli taciz etti. Bu haftalarca sürdü. Biz de sonunda ısrarlara dayanamayıp kabul ettik. Çünkü bizim ağzımızda, gönlümüzde barış ve kardeşlik var. Ama kendi kavgasında bizi kullanması bizi üzdü. Bu yüzden sosyal medya hesabımda "Nihat Doğan'ın adımızı, insanlığımızı ve nezaketimizi kullandığı için şahsiyetsizliğini ve karaktersizliğini bir kez daha ortaya koymuş ve bizleri de kendisini ve annesini kabul ettiğimiz için pişman etmiştir. Kendisini kınıyorum" yazdım. Kendisi ile görüşmeyi kabul ettiğimiz için pişmanız, hata etmişiz" dedi.

nihat doğan

Dava açmayacak
Nihat Doğan'ın 2 yıl önce çekilmiş bir fotoğrafı paylaşmasına çok kızdığını belirten Mehmet Aslan " O fotoğraf özeldi. Çekildiğini biliyordum ama izinsiz paylaşması onun karakterini ortaya koydu. Biz kendi halinde insanlarız, kişisel saçma kavgalarına bizi neden alet ediyor! Doğan'a dava açacağım yönünde çıkan haberler doğru değil. Böyle şeylerle uğraşamayız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.