Okullar ne zaman açılıyor, yarın okul var mı, okulların açılmasına kaç gün kaldı, ara tatil ne zaman 2024?

Okullar ne zaman açılıyor, yarın okul var mı, okulların açılmasına kaç gün kaldı, ara tatil ne zaman 2024?
Milyonlar öğrenci için ders zili çalmaya hazırlanırken, veliler ve öğrenciler okulların ne zaman açılacağını araştırıyor.

2024-2025 eğitim öğretim dönemi başlıyor! İlk ders zili çalmaya hazırlanırken, milyonlarca veli, öğretmen ve öğrenci yeni dönem heyecanı yaşıyor. Okulların hangi gün başlayacağı merak edilirken, geri sayımı sürdüren öğrenciler okulların başlamasına kaç gün kaldığını da araştırıyor. Öte yandan yeni dönemde ilk ara tatilin ne zaman olacağı da merak konusu oluyor.

Okulların açılmasına kaç gün kaldı?

2024-2025 eğitim öğretim dönemi 9 Eylül 2024 Pazartesi günü başlıyor. İlk, orta ve lise öğrenimi gören 20 milyondan fazla öğrencinin üç aya yakın süren yaz tatiliin ardından ders başı yapacağı günde çocuğu okula başlayacak veliler ve yeni dönemi bekleyen öğretmenler de büyük heyecan yaşıyor.

Yarın okul var mı?

Yarın (9 Eylül Pazartesi) okullarda ilk ders zilinin çalmasıyla, 2024-2025 eğitim öğretim yılının ilk dönemi başlamış olacak. Yeni eğitim yılının başlamasına sayılı günler kala bu senin eğitim takvimi de araştırılmaya devam ediyor.

İlk ara tatil ne zaman?

9 Eylül Pazartesi günü yeni yılın ilk dönemi başlarken, ilk ara tatilin ne zaman olacağı da merak konusu oluyor. 2024-2025 eğitim öğretim döneminin ilk ara tatili 11 Kasım 2024 günü başlayacak. Hafta sonu ile birlikte toplam 9 günlük bir tatil yapacak olan öğrenciler 18 Kasım Pazartesi günü yeniden okullarına dönecek.

Sömestr tatili ise 17 Ocak 2025 Cuma günü başlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.