ODTÜ öğrencisi İrem'in acı ölümü! İrem ihmal kurbanı mı oldu?

ODTÜ öğrencisi İrem'in acı ölümü! İrem ihmal kurbanı mı oldu?
Ankara'da bulunan ODTÜ Kampüsü'nde öğrencilere ayrılan kısımdan yürürken bir anda kamyonet kapısının çarptığı İrem yaşamını kaybetti. Geriye gözü yaşlı bir aile kalırken ihmal iddiaları da bulunuyor. İrem geç gelen ambulans sebebiyle mi hayatını kaybetti? İşte detaylar...

Hayatının baharında olan İrem kendisine çarpan kamyonet kapısı sebebiyle yaşamını yitirdi. İddialara göre ODTÜ Kampüsü 100. Yıl Mahallesi'ndeki A4 Kapısından Doğu Yurtlar Bölgesi'ne inen yokuşta yürüdüğü esnada ODTÜ İç Hizmetler Müdürlüğü’ne ait 06 GJ 429 plakalı kamyonetin kasası yokuş yukarı çıkarken bir anda açıldı ve İrem Kütük'e çarptı. Ardından 112 Acil Servis arandı ve ambulans beklenmeye başlandı. Atatürk Eğitim ve Araştırma Merkezi'ne kaldırılan genç öğrenci tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İrem'in bölümünden mesaj

ODTÜ Psikoloji Bölümü, mezun ve öğrencilerine kaza sonrasında e-posta yoluyla yazılı bir açıklama yaparak İrem Kütük'ün talihsiz bir kaza sonucu yaşamını yitirdiğini duyurdu.

Ambulans geç geldi iddiası

Görgü tanıklarının iddialarına göre, kazanın saat 12.00 sıralarında Doğu Yurtlar Bölgesi'ne inen yokuşta meydana geldiğini ve kazanın ardından önce üniversitenin sağlık merkezinin ambulansının geldiğini, ancak müdahalede yetersiz kaldığı için saat 12.25'te başka bir ambulansın olay yerine gelerek öğrenciyi hastaneye kaldırdığını öne sürüldü.

irem kütük

Araç tepkisi

Öğrenciler, İrem Kütük'ün yaşamını yitirdiği ODTÜ A4 Giriş Kapısının öğrenciler tarafından en yoğun yaya bölgesi olarak kullanılan alan olduğunu belirtilerek burada ağır vasıta türü araçların bulunmasına tepki gösterdi.

Konya'da defnedilecek

Yaşamını yitiren İrem Küçük'ün memleketi Konya’da yarın son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi. DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.