Malatya'da bugün okullar tatil mi 16 Ekim 2024 Çarşamba?

Malatya'da bugün okullar tatil mi 16 Ekim 2024 Çarşamba?
Malatya'da Kale'de 16 Ekim Çarşamba günü meydana gelen depremin ardından okulların tatil edilip edilmediği merak konusu oluyor.

Malatya'da bugün yaşanan deprem büyük panik yarattı. 16 Ekim 2024 Çarşamba günü saat 10.46'de yaşanan sarsıntının büyüklüğü 5,9 olarak açıklandı. Malatya'nın Kale ilçesinde yaşanan depremin ardından bölgede hasar tespit çalışmaları başlarken, panik yaşayan halk kendini sokaklara attı. Veliler ve öğrenciler ise Malatya'da okulların tatil edilip edilmediğini araştırmaya başladı.

Malatya'da okullar tatil oldu mu 16 Ekim 2024 Çarşamba?

Malatya'nın Kale ilçesinde yaşanan 5,9'luk depremin ardından Malatya Valisi Seddar Yavuz ilk kez konuşarak bölgedeki son durumu anlattı. Ekiplerin saha çalışmalarına başladığını duyuran Yavuz henüz olumsuz bir durumla karşılaşılmadığını dile getirdi. Vali Yavuz, Malatya'daki okulların 16 Ekim Çarşamba günü tatil edildiğini de sözlerine ekledi.

Malatya İl Milli Eğitim'den açıklama geldi!

Konuya dair Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise "İlimiz genelinde örgün, yaygın ve özel öğretim kurumları dahil olmak üzere eğitim öğretime 16.10.2024 tarihi itibari ile 1 gün ara verilmiştir" ifadeleri yer aldı.

Malatya'da yarın okullar tatil mi 17 Ekim 2024 Perşembe?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin tarafından yapılan açıklamada; Malatya, Elazığ, Batman, Şanlıurfa ve Adıyaman'da eğitime bir gün ara verildi." denildi

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.