Kozmetiklere binlerce lira harcamanıza gerek yok! Bu kremle cildiniz 10 yaş gençleşiyor

Kozmetiklere binlerce lira harcamanıza gerek yok! Bu kremle cildiniz 10 yaş gençleşiyor
Kadın ya da erkek fark etmeksizin zamanla ortaya çıkan kırışıklarla mücadele etmek isteyenler için maliyeti uygun, etkisi yüksek bir yöntem ortaya çıktı.

Kadın ya da erkek fark etmeksizin zamanla ortaya çıkan kırışıklarla mücadele etmek isteyenler için maliyeti uygun, etkisi yüksek bir yöntem ortaya çıktı. Güzellik salonları söz konusu sorunlarla baş etmek isteyen insanlarla dolu olsa da işin sırrı bu üründe yatıyor. İşte kırışıklıkları durdurmanın uygun maliyetli yolu...

Yaşla birlikte kırışıklıklar yaşlanma belirtileri haline gelse de araştırmalar genellikle görünümü iyileştirdiğini göstermiştir. Hasar görmüş cildi onarmak için en güvenli ve en etkili çözümlerden biri olan hindistan cevizi, kırışıklık tedavisi olarak kullanılmıştır. İçerisindeki kolajen üretimini artırmaya yardımcı olan hindistan cevizi yağı ile ilgili tüm bilgiler haberimizde.

hindistan-cevizi-guzellik.jpg


Hindistan Cevizi Yağı kırışıklıklara karşı

Hindistan cevizi yağının hücre yenileyici özelliği ile cildi besler, kırışıklıkları azaltır. Cildi rahatlatmak ve nemlendirmek için hindistan cevizi yağının kullanımı aşağıda yer alıyor.


Hindistan Cevizi Yağı Tarifi Nasıl Uygulanır ?

Yüzünüzü temizleyin, soğuk suyla yıkayın ve kurulayın. Parmaklarınıza biraz hindistancevizi yağı sürün ve yüzünüze ve boynunuza uygulayın. Bir gece bekletin ve dairesel hareketlerle yıkayın.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.