Kocayı kendine bağlamak için suya okunacak dua hangisi?

Kocayı kendine bağlamak için suya okunacak dua hangisi?
Kocayı kendine bağlamak için suya ne dua edileceği sorusu merakla araştırılıyor. Kocanızı iyileştirmek, size aşık olmak ve ilişkinizi geliştirmek gibi şeyler için okunan bazı temel dualar vardır. Haberimizin devamında bu duayı bulabilirsiniz.

Kadınlar kendilerine, bir erkeğin ona taahhüt etmesi için suya hangi duayı söyleyeceklerini soruyorlar. Kocanıza namaz kılarken bilinçsizce su verirseniz normal şartlarda iradesi dışında hareket etmesine neden olur. Bu yüzden dinimizde son derece günahtır. Halbuki suda okunan sure Tebbet suresidir. Bunun yerine, kollarınızı açarak ve doğrudan dua ederek Tanrı'dan eşinizle aranızdaki bağı güçlendirmesini isteyebilirsiniz.

Kocasının kendisine bağlanmasını isteyen kadınlar Tebbet Suresini suya okuyup kocasına içirmekte. Surenin okunuşu ve anlamı şu şekildedir;

Tebbet Suresi Okunuşu

Bismillahirrahmânirrahîm.

Tebbet yedâ ebî lehebin ve tebb Mâ eğnâ anhü mâlühû ve mâ keseb Seyeslâ nâren zâte leheb Vemraetühû hammâletelhatab Fî cî dihâ hablün min mesed

Tebbet Suresi Anlamı

Rahmân ve Rahîm (olan) Allah’ın adıyla. Ebu Leheb’in iki eli kurusun! Kurudu da. Malı ve kazandıkları ona fayda vermedi. O, alevli bir ateşte yanacak. Odun taşıyıcı olarak karısı da (ateşe girecek). Ve boynunda hurma lifinden bükülmüş bir ip olduğu halde.

Peygamber efendimiz (SAV) Tebbet suresi amcası ve baş düşmanı olan Ebu Leneb ve karısı eleştirmek, onlar gibi servet sahibi olan ve gücüne güvenenlerin sonunu bildirmek amacıyla okumuştur.

Kocanızı Kendinize Bağlamak İçin Tesirli Dua

Eşinizi kendinize bağlamak için etkili dua nedir, nasıl ve ne zaman okunmalı gibi sorulara ilginç yanıtlar. Kocanızı size ısıtmak ve sizinle iletişim kurmak için Tebbe Suresi okuyabilirsiniz. 1 bardak su ile 41 defa Tebbe Suresi okumalı ve bu suyu eşinize içirmelisiniz. Kavanoza dökerken su eklemek için de kullanabilirsiniz.

Kocanızı Kendinize Bağlamak İçin Zikir

Eşinizi kendinize bağlamak için zikir çeşitleri vardır. Zikrin sonuçları sandığınızdan çok daha önemli olabilir. Bu nedenle alanında uzman kişiler, zikirlerin rakamlarla yapılmamasını tavsiye etmektedir. Niyet ederek dua edebilir ve Allah'ın adını istediğiniz şekilde sayısız şekilde zikredebilirsiniz. Namazdan sonra zikir dışında, niyetinizi açıklayan bir dua, eşinizin sizinle en iyi şekilde bağ kurmasına yardımcı olacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.