Jüpiter koç burcunda

Jüpiter koç burcunda
Bolluk ve bereket gezegeni koç burcuna geçiş yaptı. Jüpiter, fırsatların farkına varma, inanç, din, zenginlik, genişleme, Büyütme, olgunluk, iyimserlik ve mizah bölümümüzü temsil Eder. Bu gezegen kısaca, her konuda bolluk demektir. Jüpiter'in haritadaki konumu, harita sahibinin zevke düşkünlüğünü belirler. Maddi konularda yapılan planların geliştirilmesinde ve başarının incelenmesinde kullanılır. Her türlü spor, şans oyunları, evcil hayvanla parkta dolaşmak gibi şeyler de bu gezegen tarafından yönetilir. Jü

Bolluk ve bereket gezegeni koç burcuna geçiş yaptı. Jüpiter, fırsatların farkına varma, inanç, din, zenginlik, genişleme, Büyütme, olgunluk, iyimserlik ve mizah bölümümüzü temsil Eder. Bu gezegen kısaca, her konuda bolluk demektir. Jüpiter'in haritadaki konumu, harita sahibinin zevke düşkünlüğünü belirler. Maddi konularda yapılan planların geliştirilmesinde ve başarının incelenmesinde kullanılır. Her türlü spor, şans oyunları, evcil hayvanla parkta dolaşmak gibi şeyler de bu gezegen tarafından yönetilir. Jüpiter büyük servet ve maddi kazançlara dair bir işarettir. Olgunluk, otorite, toplum, başarı, zenginlik, yayılma, gelişme, bereket, Genişleme, büyüme, iyimserliktir.

Jüpiter’in koç transiti burçlara etkileri;

Koç ve Yükselen koç burcu; Fırsatlar sizi bekliyor. Kendinizi şanlı göreceğiniz döneme giriyorsunuz. Kendinize güvenizi ve coşkunuz artıyor. Özgüveniniz yükseliyor. Yapacağınız iş girişimlerinde aşırılıktan kaçmanızda fayda var. Jüpiter doğası gereği abartı veriyor her konu da fazlaca yapmak isteği olabilir. Jüpiter koç burcunun etkisinde yerleşimde olduğundan, yeni girişimlere öncülük etme cesaretini gösterir ve diğer insanları da cesaretlendirebilirsiniz.

Boğa ve yükselen boğa burcu; Dış dünyadan uzaklaşarak yaşamın anlamını arayabilirsiniz. Yalnızlık ve sessizlik bu süre sizi mutlu edebilir. Bu dönem kendi iç dünyanızı analiz edebilir bilinçaltı korkularınızla yüzleşebilirsiniz. Jüpiter bu konum da sizi gizli düşmanlarınıza karşı koruyup kollayacağı konumdadır.

İnsanlarla tartışmadan uzak kalıp herşeyi Allaha havale edeceğiniz zaman olabilir.

İkizler ve Yükselen İkizler Burcu; Daima ileriye doğru bakacaksınız. Projeleriniz sosyal sorumluluklarınız artabilir. Arkadaş çevrenizin genişlemesi bu dönemde artabilir, girişimlerinizde arkadaşlarınız alacağınız destek ve güç size çok iyi gelecektir. Kariyer gelirleriniz yükselecek.

Yengeç ve yükselen yengeç burcu; Şans sizden yana. Kariyeriniz de büyüme , fırsatlar , yurtdışı bağlantılı işler sizi bekliyor. İş yerinde mevcut konumunuzda terfi yükseliş olabileceği gibi daha iyi konumda farklı bir yere geçiş yapabilirsiniz. Belki de uzun zamandır beklediğiniz iş teklifi gelebilir.

Aslan ve Yükselen Aslan Burcu; Yabancı kültürler, uzak seyahatler , medya , yayıncılık , sosyal medya alanlarında fırsatlara açık dönem. Ayrıca bu dönem yeni eğitimlere başlayabilirsiniz. Yapacağınız girişimlerin güzel haberlerini özellikle iş alanında, mayıs ayından sonra alacaksınız.

Başak ve Yükselen Başak Burcu; Haklarınızı alıyorsunuz.. Ortak gelirleriniz, miras, nafaka gibi konularda kısmetli dönemdesiniz. Miras veya ortaklık ile maddi imkanlarınız da büyüme olabilir.

Varsa mahkeme işleriniz güzel sonuçlar gelebilir. Jüpiter bu konumda ruhsal gelişimde güzellikler getirir. Okült konulara yönelmeniz olabilir.

Sağlık sorunlarınız düzelebilir.

Terazi ve Yükselen Terazi Burcu; Evlilik çanları sizin için çalıyor. Bu dönem ilişkileriniz evliliğe doğru gidebilir. Yapacağınız yeni ortaklıklar size güzel karlı işler olarak maddi manevi olumlu dönüşleri olacaktır. İkili ilişkilerinizin güzelleştiği döneme sizi bekliyor.

Akrep ve Yükselen Akrep Burcu; yoğun çalışma ve bereketli döneme giriyorsunuz. İşlerinizi büyütebilirsiniz. Yeni iş işe daha girişim de bulunabilirsiniz. Kendinizi büyütme ve iletme arzusu sizi yeni eğitimlere götürebilir. Gereğinden fazla sorumluluğa girebilirsiniz. Bu dönem de insanlara hayır demek sizi zorlayabilir. Büyüme ve hizmet etme isteğiniz fazla olabilir.

Yay ve Yükselen Yay Burcu; Çocuk sahibi olmak isteyen yaylar güzel haberler alabilirsiniz. Çocuklarla iletişiminiz güzelleşebilir. Jüpiter bu konumda spor sanat gibi alanlarda aktif rol oynamayı da gösterir. Sporla ilgilenebilir veya kendinize yeni hobi edinebilirsiniz. Aynı zamanda zengin aşk yaşamınız olabilir kısmetiniz açılabilir. Partner ile olan ilişkileriniz de daha duygusal zamanlar geçirebilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak Burcu; Ev ve yuva konularınız gündeme gelecek. Yeni ev alabilirsiniz, kiralayabilirsiniz ya da arsa konularında gelişmeler olabilir. Arsalarınız değerlenebilir. Aile de büyüme olabilir aileye yeni birey katılabilir yeni bir bebek de olabilir. Bekarlar evlenebilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova Burcu ; Kardeşlerinizden ve yakın çevrenizden destek göreceksiniz. İş girişiminde bulunmak isteyenler yakın çevrenizin desteğiyle fikirlerinizi gerçeğe dönüştürmek için adım atacaksınız. Seyahatleriniz artabilir iş ve eğitim için kısa mesafeleri yollara gidebilirsiniz. Düşüncelerinizin fikirlerinizin değişeceği döneme giriyorsunuz olaylara bakış açınız değişecek fırsatları yakalayabileceksiniz.

Balık ve Yükselen Balık Burcu; Maddi kaynaklarınız genişliyor. Kariyeriniz de büyüme eğitim, yayın, uluslararası ilişkiler, yabancı sermayeli işlere girebilirsiniz. Çalıştığınız kurumda terfi yükseliş yaşayabilirsiniz. Tüm zorlu süreçlerin geçtiği emeklerinizin karşılığını aldığınız dönem olacaktır.

Çilem Beyaz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.